Početna Showbiz Ekskluzivna ispovijest Fikreta Hodžića! Prvi put ispričao je sve o supruginom moždanom...

Ekskluzivna ispovijest Fikreta Hodžića! Prvi put ispričao je sve o supruginom moždanom udaru (Video)

Foto: Selma Muminović

Životni put Fikreta Hodžića može poslužiti svakom mladom čovjeku kao primjer da se kroz život sve može postići svakodnevnim trudnom i radom, ni u jednom momentu ne posrćući sa pravog puta, a njegujući prave životne vrijednosti.

Fikret Hodžić, autor knjige “I ja sam iz Srebrenice”, prije dva i po mjeseca na tržište je lansirao novi proizvod “Silver”, kojeg možete piti u brojnim objektima po Sarajevu, a između ostalih i u ilidžanskom Kilimu, gdje smo snimali intervju sa ovim vrijednim voditeljom televizije Hayat.


Za Lajk Dislajk je govorio kako je došlo do ideje o “Silveru, ali i njegovim daljim planovima. Zbog posla je, kako kaže, sve više odsutan od kuće, pa je sav “teret” odgoja i vaspitanja njegove mezimice Ajše pao na suprugu Lalu.

O ljubavnoj priči Lale i Fikreta moglo bi se pisati u feljtonima, ali on je za naše kamere ispričao po prvi put kako je reagovao na njen moždani udar.

Osim što je govorio o boli koju je imao kad su za njega rekli da je prodao kosti svog oca, Fikret je priznao da mu, ustvari, te kosti njegovog oca jedino fale da zaokruži svoj život.

Otkrio je i hoće li se kandidovati za načelnika Srebrenice.

Prijatelji projekta Lajk Dislajk iza kojeg stoje portali Senzacija i Ekskluziva su:

Restoran Kilim

Prirodni gazirani sok Silver

Magic by Aida 

Make up Amra Kučinar