Početna Izdvajamo “Naša mala klinika” upriličila druženje za prijatelje i poslovne partnere

“Naša mala klinika” upriličila druženje za prijatelje i poslovne partnere

Druge noći SFF-a, Centar za estetsku hirurgiju “Naša mala klinika” kao partner ovogodišnjeg 25. Sarajevo Film Festivala, organizirala je druženje pod nazivom “Umjetnost i ljepota“.

Ovom jedinstvenom događaju, prisustvovalo je više od 150 zvanica iz kulturnog, javnog i biznis svijeta, koji su bili podrška radu „Naše male klinike“ tokom svih godina poslovanja.

Zadovoljstvo nije skrivao ni direktor Sarajevo Film Festivala Miro Purivatra koji je pozdravio sve prisutne i dodao da je posebno sretan da ovakvu privatnu kliniku ima kao prijatelja Festivala.

„Veliko je zadovoljstvo imati ovakvu privatnu kompaniju kao prijatelja Sarajevo Film Festivala. Nadam se da će to postati tradicija. Doktore poznajem jako dugo i to su zaista stručnjaci na koje trebamo biti ponosni“, zaključio je Purivatra.

Svi prisutni mogli su osvojiti vrijedne nagrade, filer za usne i Lisca poklon vaučere. Uz muziku, opuštene razgovore i ukusne slastice gosti su bili raspoloženi, a posebno uposlenici i dokori klinike koji su na šaljiv način pozdravili goste.

„ Dragi prijatelji, hvala vam što ste večeras tu sa nama da zajedno obilježimo početak saradnje sa Sarajevo Film Festivalom, nadam se da ćete uživati tokom ova dva sata druženja i da ćemo se opet sresti naredne godine.“, izjavio je prim. mr. sc. Alija Aginčić.

Centar za estetsku hirurgiju “Naša mala klinika je nastao iz želje za pružanjem kvalitetne usluge uz pristupačne cijene. Pružaju usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo, što osigurava odlične rezultate i zadovoljstvo klijenata.

.

.

..

.

.

.. .

..

.

..
.

. . . . ...

. .

. .

. . . . .

.. . . . . ..

.

.. . .. .

.
. . . . .