Početna Izdvajamo Ladies & Gentlemen – Večer ljubavi, braka i međusobnog osnaživanja

Ladies & Gentlemen – Večer ljubavi, braka i međusobnog osnaživanja

U prelijepom ambijentu Botaničkog vrta Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine u Sarajevu održan je Ladies & Gentlemen event, gala tematski događaj koji okuplja pripadnike bh. biznis, modne, kulturne i društvene scene.

Ovaj jedinstveni ljetni event održava se pod pokroviteljstvom Ladies In magazina u organizaciji marketinške agencije Altermedia u dva bh. grada: Sarajevu i Tuzli. U bh. prijestolnici veliki broj uzvanika pridružio se glamuroznoj večeri, koja ima za cilj promociju međusobnog osnaživanja i pružanja podrške jednih drugima, bilo da se radi o supružnicima, poslovnim partnerima, prijateljima, kolegama ili drugim bliskim vezama.

I ove godine event je počeo centralnim događajem – Ladies & Gentlemen panelom. Na temu Creating Future Together voditeljica Erna Saljević razgovarala je s poznatim i utjecajnim parovima Senkom i Almirom Kurt, Vesnom Beganović i Berinom Tuzlićem, te Lejlom i Harisom Zvizdićem. Njihova iskustva, ali i šaljive anegdote ispraćene su aplauzom publike.

U ovoj noći Ladies & Gentlemen poslao je snažnu poruku o važnosti ljubavi, braka, porodice, razumijevanja, podrške i tolerancije, vrijednostima koje ljudske živote čine kompletnim i ispunjenim.

Organizatori najavljuju i Ladies & Gentlemen – Creating Future Together u Tuzli, koji će se održati 13. augusta 2019. u ljetnoj bašti ispred Narodnog pozorišta.

. . . . . . . . .
. . . . . . . .

. . . .. . . . . . . . . . .
. . . . . .

. . . . .. . . . . . .. . . . . . . .