Početna Izdvajamo Svečano otvoren ekskluzivni ugostiteljski objekat “Imperial” – novo mjesto susreta svih generacija

Svečano otvoren ekskluzivni ugostiteljski objekat “Imperial” – novo mjesto susreta svih generacija

U petak je, uz prigodnu muziku, u ilidžanskom naselju Otes, na 90 m2, otvoren Imperial, caffe bar koji u svojoj ponudi ima i nargile, ali i slatki program.

Brojni gosti su ove noći prodefilovali kroz ovaj objekat i uživali u svakom dijelu prostranog Imperiala, koje će zasigurno postati mjesto susreta mnogih generacija.

Vlasnik Šemso Mehić bio je prezadovoljan što je noć otvorenja ovog objekta protekla u izuzetnoj atmosferi, a našoj ekipi je sa ponosom istakao da je Imperial kao ovakav, jedini objekat ove vrste u ovom dijelu grada, ali i šire.

Unutrašnjost Imperiala krase mnogobrojni detalji, prelijepe vaze, a svi materijali su uklopljeni u jedan simfonijski sklad.
Sve je urađeno u pravoj mjeri sklada između ljupkosti i pretencioznosti kao i neutralnosti i upečatljivosti što prostoru daje snažnu poetičnost.

Na otvorenju se, po prvi put sa svojom ljepšom polovinom, pojavio i Alem Bajrović, pobjednik Hayatovog muzičkog takmičenja Zvijezda možeš biti ti. Njih dvoje su se ove noći koloristički uskladili pa su za otvorenje odjenuli bijelu boju.

Radno vrijeme Imperiala je od 7 do 22 h, a nalazi se odmah kod ekskluzivnog i ekspozantno izgrađenog objekta Sarajevo Waves.

. . .. .. .. . . . .. .

. . . . . .

. .

. . . . . . . . .. .