Početna Izdvajamo Easy Bites restoran na Ciglanama: Mjesto ukusne hrane i ugodnog ambijenta

Easy Bites restoran na Ciglanama: Mjesto ukusne hrane i ugodnog ambijenta

Foto: Selma Muminović
Sarajevo je prije četiri mjeseca postalo bogatije za Easy Bites restoran koji predstavlja harmoniju ukusa i vizuelnog doživljaja hrane s jedne strane, a s druge strane razvijen stil enterijera i eksterijera objekta koji je u službi ugodnog boravka gostiju.
Ovaj novootvoreni restoran u sarajevskom naselju Ciglane koji se prostire na 150 m2 (zatvoreni prostor 50m2 i bašta 100m2) potpuno je osvježio ovaj dio grada, kako enterijerom i eksterijerom, tako i ukusnim zalogajima koje imaju u ponudi.
Kada je riječ o izuzetno bogatoj gastronomskoj ponudi koju nudi Easy Bites, treba izdvojiti fenomenalne wokove sa teletinom, dimljenim lososom, piletinom, puretinom, kao i veggie wok.
Ako odlučite dan započeti u ovom objektu, onda ćete biti u prilici da birate omlet po želji, uz mix salatu.
Ovaj ugostiteljski objekat smješten je u ulici Merhemića trg bb, a nudi brzu i zdravu hranu koja se priprema s ljubavlju i velikom pažnjom kada su u pitanju neobične fuzije za savršen okus.
Sve informacije možete dobiti na kontakt tel. Easy Bites 062 164 896, na Facebook stranici https://www.facebook.com/EasyBitesSA/ ili na Instagramu https://www.instagram.com/easy_bites_sarajevo/

.

.

.