Početna Izdvajamo Beauty Neaa pravi izbor za njegu i ljepotu lica i kože: Dame...

Beauty Neaa pravi izbor za njegu i ljepotu lica i kože: Dame uživaju u tretmanima u ovom salonu zato im se rado vraćaju

Foto: Selma Muminović
Za njegovanje i uljepšavanje svog lica i tijela uvijek je pravo vrijeme i nikad nije kasno da počnete sa podmlađivanjem svog izgleda, tretmanima lica ili tijela, poručuju iz Kozmetičkog studija Beauty Neaa, koji uspješno posluje oko dvije godine.
U ovom salonu dobit ćete ne samo savjet za vaš problem nego i adekvatno rješenje koje će biti efikasno primjenjeno vašoj koži ili licu. Osim rješenja, dobit ćete i stručne savjete kako da pravilno njegujete svoju ljepotu tijela i da je što duže zadržite.
Alma Džindo, Amelina Bajraktarević i Dženita Sakalaš čine dream tim koji posjeduje profesionalne certifikate za tretmane lica, japansko iscrtavanje obrva, masaže tijela, depilacije, ultrazvučna kavitacija, maderoterapija, lash lift trepavica, nadogradnja noktiju, geliranje, ekstenzije trepavica itd.
“Priroda ti daje lice u dvadesetoj, a na Vama je kako ćete zaslužiti da vam lice izgleda u pedesetoj”, govorila je Koko Šanel, a ovom rečenicom se služe i djevojke iz ovog salona ljepote.
U ovom salonu, uposlenice imaju podršku svjetskih brendova, pa je neminovno da njihovi tretmani i usluge dovedu do toga da izgled klijentica ne prikazuje godine nego zadovoljstvo i samopouzdanje.

Ukoliko želite i vi da osjetite mir uz uljepšavanje i njegovanje, zakažite svoj termin na broj telefona  061 493 428 ili sve ih pratite na njihovoj Facebook stranici Beauty Neaa http://skr.rs/1wE

.

Ovaj salon ljepote nalazi se u ulici Azize Šaćirbegović 110. Počnite sa njegom što prije, kako kasnije ne bi žalili.