Početna Izdvajamo Suptilna zavodljivost i kolorit Afrike – modna revija Lisca za proljeće-ljeto 2020.

Suptilna zavodljivost i kolorit Afrike – modna revija Lisca za proljeće-ljeto 2020.

Ljepotice iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Brazila… predstavile su modne trendove kupaćih kostima koje ćemo nositi iduće ljeto.

U Portorožu je opet bilo vruće. Lisca je na tradicionalni susret u Grand hotel Bernardin pozvala poslovne partnere iz više od 20 zemalja kako bi im prvi put predstavila modne trendove za proljeće-ljeto 2020. Razgledavanjem fotografija i vi ćete biti među prvima koji će vidjeti trendi kupaće kostime i rublje koje će se nositi iduće godine. Dizajnirale su ga Liscine kreatorice Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Klementina Kranvogel, Marjana Češnjevar i Sofija Urumović pod vodstvom kreativne direktorice Maje Ratajc i direktorice razvoja i proizvodnje Danijele Klemenčič.
Što će, dakle, iduće godine oduševljavati ljubitelje rublja? Moderni i romantični modeli iz nježne čipke ili moderan vez, transparentni umeci, bešavni završeci, nježni printevi… Kolekcija Lisca Selection pravom kombinacijom cut-out izreza i nježne prozirnosti pod raskošnim vezom, čipkastim modelima i kristalima Swarovski stvara ravnotežu nedužnosti i smjelosti koja ubrzava puls. Romantično koketiranje s trendovima iz prošlosti, uspomenama iz djetinjstva, tajnama naših baka… u ugodnim prirodnim materijalima ili nostalgičnim uzorcima na rublju i pidžamama u modernim, a laganim krojevima koji obilježavaju kolekciju Lisca Cheek.

A kupaća moda? Unosi svježinu u omiljene ljetne motive i raznolikost modela, među kojima će svaka naći pravi za svoj idealan odmor. Ljubiteljima romantike i egzotike svidjet će se cvjetni ili tropski motivi, obvezne su moderne varijacije mornarskog stila, možda vas oduševi etno, afrički štih ili grafički motivi pozicionirani za diskretno oblikovanje linije… Iduće ljeto nosit ćemo različite nijanse plave, roza, zelene i trendi zemljane tonove. Kolekciju Lisca Selection oduševljavaju moderne Kleopatre, za koje su stvoreni originalni modeli s ekstravagantnim detaljima. A kupaći kostimi Lisca Cheek bit će za one koje žele ostaviti pečat – u svjetlucavim ili retro modelima. Svakako treba izdvojiti minimalističku, a dvostrano nosivu seriju iz eko materijala koji nastaje iz recikliranih boca nađenih na obalama mora. Trajno, udobno i trendi. A krojevi? I dalje će vas oduševljavati high-neck modeli, high-leg gaćice i moderne varijante trokutastih grudnjaka.

Svježe trendove predstavila je međunarodna manekenska ekipa s ljepoticama iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Brazila… Na pisti smo primijetili i Maju Zupan, Miss Slovenije 2017., Emmu Peralta, pobjednicu World Top Modela Slovenije 2018. te Arianu Hodžić, aktualnu Miss turizma Slovenije.
#liscalingerie