Početna Showbiz VIDEO DOKAZ: Produkcija Aleksandri namiješta pobjedu i pitanja, tu je sad i...

VIDEO DOKAZ: Produkcija Aleksandri namiješta pobjedu i pitanja, tu je sad i dokaz! Večeras je kraj Zadruge, a evo šta se krije iza čitave priče!

Kako predstavljaju novinari koji postavljaju pitanja učesnicima Zadruge, zajedno sa produkcijom ovog rijalitija, Aleksandra Subotić je jedan od favorita i pretendenata za pobjedu u rijalitiju Zadruga. Pokušavaju se nametnuti mišljenja da Aleksandra poslije svega zaslužuje pobjedu, a sve to potkovano je i činjenicom da je ona samohrana majka jedne male djevojčice, ali se odjednom zaboravlja da je glavni akter najbolesnije porodične sage koja je ikad objavljena na Balkanu.

Naime, dok je njena majka Ljuba Pantović bila u rijalitiju Farma, prije nekoliko godina, Aleksandra se počela zabavljati sa maminim tadašnjim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, koji je zakleti neprijatelj njenog oca. Vrlo brzo je ostala u drugom stanju, a kasnije i rodila dijete čovjeku koji je i tad, kao i sad u braku sa Klaudijom sa kojom je tad imao troje djece.

Zbog ovoga je njen odnos sa majkom Ljubom Pantović koja je bila u Zadruzi bio je jako loš, ali se iznenada pred sam kraj toliko popravio da niko nije mogao da vjeruje (kako gledaoci pišu, pretpostavljaju po nalogu i preporuci te iste produkcije op.a).

Ovih dana je svoju stranu priče iznijela i Klaudija Čabarkapa i to na Facebook uz koji je priložila dokaz da je bila u braku sa svojim mužem i tad kad je Subotićka ostala u drugom stanju, iako se, kako je Klaudija objasnila, njoj klela da je njenom mužu samo prijateljica u inat svom ocu sa kojim se povađala.

Podsjećamo da je Aleksandra u rijaliti ušla sa vjerenikom Davidom Dragojevićem, koji ju je nakon što je diskvalifikovana iz Zadruge, javno raskinuo sa njom preko TV-a i priznao da se zaljubio u Anu Korać sa kojom je počeo vezu.

Nakon što je Subotićka vraćena u Zadrugu, zaštićena je “kao bijeli medvjed”. Novinari je brane, štite i postavljaju pitanja koja idu njoj u korist. Svu osudu i krivicu pokušavaju prebaciti na leđa Ane Korać i Davida, ne dozvoljavajući bilo kome da spominje kakva je bila “u prvom polugodištu”, kao i njene grijehe iz prošlosti zbog kojih je, nažalost, i dospjela u javnost.

Ostaje činjenica da se Aleksandra hvalila Davidu i Ani Korać da će ona pobijediti u Zadruzi, jer joj je po povratku u rijaliti obećano da će ona biti pobjedinica.

To i činjenica da ona nikada ne dobija loša pitanja gledalaca koja bi je na neki način kompromitovala, baca sjenku sumnje na njenu eventualnu pobjedu, a to su primijetili i gledaoci, sudeći po komentarima na Fejsbuk stranicama.

Ovih dana svi su se, po ko zna koji put uvjerili u to, nakon što je Jelena Krunić, bivša Zadrugarka javno objavila na svom Instastoriju da je među pitanjima koje je postavila  ukućanima Bijele kuće, bilo i ono za Aleksandru, ali da ga nisu emitovali.

https://www.youtube.com/watch?v=HOCcCObnO9o

Dodajmo i to da je pitanje Luni Đogani od te iste Jelene Krunić emitovano. Luna je, sudeći po medijskim objavama, anketama na portalima, ali i društvenim mrežama, potpuno bez premca i ona bi, zahvaljujući najvećoj podršci koju ima, trebala da odnese ubjedljivu pobjedu.

Ispod pogledajte, najgledaniji video koji su joj pripremili fanovi, ali i ispod onaj u kojem je njen stric Đole Đogani, dao do sad najrealniji sud o svojoj bratanici.