Početna Izdvajamo Ljetni Summer Your Way party pod pokroviteljstvom parfemskih Lifestyle brendova Bruno Banani...

Ljetni Summer Your Way party pod pokroviteljstvom parfemskih Lifestyle brendova Bruno Banani i Pepe Jeans

Foto: Selma Muminović

U srijedu, 03.07.2019. godine održan je pravi ljetni party pod nazivom „Summer Your Way“, u organizijaciji Brend menadžerice Orbico Beauty kompanije, Nejle Manov.

U sklopu eventa promovisani su parfemski Lifestyle brendovi Bruno Banani & Pepe Jeans.

Event je održan u jednom od najljepših restorana sa bazenom, restoran Una (u sklopu Kampusa). Cjelokupna energija i duh eventa su bili i više nego pozitivni, a tome mogu svjedočiti i zvanice eventa, poznati influenceri i bloggeri, Diva is Back (Erna Saljević), Iman Karović i drugi, zatim mediji Azra Magazina, FACE TV-a, Senzacija.ba, Hayat.ba, Eksluziva.ba, Ladies In magazina, te zaposlenici kompanije Orbico Beauty, i drugi prijatelji. 

Bruno Banani je ove godine lansirao limitiranu ediciju ljetnih mirisa, muških i ženskih nota, pod nazivom Summer Your Way, što je dalo i ideju za naziv eventa. Za one koji su rođeni da budu drugačiji…Iako društvo postavlja pravila, odvažite se da ih prekršite i postavite svoja. 

Brend Bruno Banani šalje sljedeću poruku: “Ovo ljeto budite ono što jeste, a ne ono što svijet želi da budete. Inspiraciju crpite od novog Limited Edition mirisnog dua i otkrijte pravog sebe. Provedite ljeto na vaš način – ostavite ozbiljnost i stres iza Vas.”

U oktobru 2018, Tailored Perfumes lansirao je prvu liniju Pepe Jeans parfema, muške i ženske linije. Kroz ovo lansiranje, Pepe Jeans je prikazao pozitivni stav i želju za životom kroz mirise koji su potpuno drugačiji, kako vizuelno, tako i kroz mirisne note. Inspirisan karakterom fashion brenda, Pepe Jeans uvodi inovativne bočice, koristeći martini čašu za nju i shaker za njega.

Sa kristalnim bočicama i metalnim čepovima, Pepe Jeans mirisi su savršen spoj elegancije i autentičnosti.  

Parfemi su dostupni u svim DM i CM poslovnicama širom Bosne i Hercegovine.

.

.

.
...
. .

.

.

.

.

. . . . . . . . . . . . .

. .

. . . . . . . . .
.

..

.
. .  . .