Početna Izdvajamo U SUSRET FINALU: NASTUPI KOJI SU OBILJEŽILI DŽEJLINO UČEŠĆE U ZVEZDAMA GRANDA

U SUSRET FINALU: NASTUPI KOJI SU OBILJEŽILI DŽEJLINO UČEŠĆE U ZVEZDAMA GRANDA

Finale jednog od najpopularnijih muzičkih takmičenja “Zvezde Granda” bit će održano 20. juna, a svi s nestrpljenjem čekaju da vide ko će to ove godine biti pobjednik. Ako je suditi po stavu na društvenim mrežama, ali i po stavu pojedinih članova žirija, mlada Goraždanka Džejla Ramović svakako je jedan od favorita. Džejla će u finalu takmičenja nastupiti prva.

https://www.instagram.com/p/Byv0D0RAJDK/?utm_source=ig_embed

Džejla je do finala došla zahvaljujući savršenim izvedbama, a nije joj trebalo dugo da osvoji srca publike. Veliku podršku joj daje i njena mentorica Marija Šerifović, koja je već prilikom prvog Džejlinog pojavljivanja rekla da je vidi u finalu, što se i ostvarilo. Džejla je nedavno otkrila i to da joj je Marija ogromna podrška.

– Neizmjerno ti hvala na svemu što si tokom takmičenja uradila za mene i moje kolege iz tima. Što si mi prije svega bila prijatelj, pa onda i najbolji učitelj i ogromna podrška. Upoznala sam osobu koju od malih nogu gledam na TV-u i na neki način joj se divim. A evo nas danas skupa u Parizu – napisala je, između ostalog, Džejla.

https://www.instagram.com/p/Byx9GbmgO-L/?utm_source=ig_embed

Zanimljivo je da je u ovom muzičkom takmičenju do sada pobijedila samo jedna žena, Milica Todorović, a mlada Goraždanka bi svojom pobjedom prekinula niz muških pobjednika. Pogledajte neke od Džejlinih nastupa.

https://www.youtube.com/watch?v=TwBQ8wwREjc

https://www.youtube.com/watch?v=PtmwjT4-FAU

 

avaz.ba