Početna Izdvajamo ZABLISTAJTE UZ MAKE UP DAJANE SPASOJEVIĆ: Ovo je make up artistica koja...

ZABLISTAJTE UZ MAKE UP DAJANE SPASOJEVIĆ: Ovo je make up artistica koja je za kratko vrijeme postala respektabilno ime!

Foto: Selma Muminović

Dajana Spasojević, mlada je make up artistica koja se u šminkanje zaljubila prije 5 godina kad se i počela baviti ovim poslom iz hobija, a kako se to damama koje je uljepšavala izuzetno sviđalo, shvatila je da bi njen hobi mogao biti njeno životno zanimanje. I nije pogriješila. Danas je njeno ime među sarajevskim make up artistima izuzetno cijenjeno i poštovano ime, a pripadnice ljepšeg spola rado se vraćaju u Salon ljepote “Studio Prestige” u kojem radi.

Ističe da su joj najbolja potvrda i diploma prezadovoljne klijentice koje bljesnu nakon što im nanese šminku. Najčešće je djevojke i žene traže kad žele na svadbe, mature i razne proslave pa bi da ih jača šminka izdvojiti iz mase slično našminkanih. I lijepoj Dajani to polazi za rukom. Do sad je svaki put uspjela sa svojim glamuroznim make up-om klijentice ostaviti bez daha, tako da u svojoj biografiji nema nezadovoljnih.

Iako je za kratko vrijeme postigla ogroman uspijeh, Dajana vrijedno radi i trudi se da prati sve svjetske trendove i da bude u skladu sa novim make up varijantama.
Ukoliko vam se njeni radovi, koje vam predstavljamo, dopadaju, Dajanu možete kontaktirati na br. telefona 066 895 964 ili u Salon ljepote “Studio Prestige” koji se nalazi u ulici Spasovdanska 17 B u Lukavici.
Možete je zapratiti i na njenom Instagram profilu dajanas_makeup__ ili na FB pod njenim imenom i prezimenom.

.

.
 .

. .

..

..

.

. .

.

.