Početna Izdvajamo Kozmetički studio Medea u Zenici idealan za njegu i brigu o ljepoti...

Kozmetički studio Medea u Zenici idealan za njegu i brigu o ljepoti i izgledu vašeg lica i tijela!

Foto: Selma Muminović

U samom centru Zenice, u suterenu Metalurg City Centra, pored poznatog hotela Dubrovnik, u ulici Školska 10,  smješten je Kozmetički studio Medea, posebno mjesto za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života.

Kozmetički studio Medea prati sve što se događa u svijetu njege i ljepote s ciljem da ispuni sve želje, potrebe i očekivanja klijenata. Svakom klijentu pristupa individualno i čini sve kako bi tokom boravka u salonu i korištenja nekog od vrhunskih tretmana osjetili čari opuštajućeg ugođaja.

Kozmetičkarka i vlasnica kozmetičkog salona Mediha Skopljak radi sa dvije uposlenice, Ajlom Mešinović i Merimom Dečaj, koje rade pedikir i manikir, kao i ostale kozmetičke tretmane.

Njihovi klijenti su im već postali i prijatelji, a upravo oni su zahvaljujući toplim preporukama pridonijeli još većem broju onih koji su koristili usluge salona.

Unutrašnji izgled salona izgleda osvježavajuće, pedantno i relaksirajuće, te djeluje tako da zaboravite na stres i druge probleme.

Tretmani kozmetičkog salona Medea Vam omogućavaju savršenu relaksaciju, vraćaju mladenački izgled kože lica i tijela što doprinosi da budete zadovoljni sobom i svojim izgledom.

Medea pomaže svakoj ženi koja želi njegovati svoje lice i tijelo određivanjem pravilnog tretmana. Za posjetioce je pripremljen i bogat izbor tehnika masaže, depilacije i tretmana noktiju, a sve to uz korištenje vrhunskih i svjetski poznatih brendova preparata i opreme.

Kozmetički studio Medea svojim klijentima nudi profesionalnu njegu kože lica i tijela, masaže (anticelulit, relax), kavitaciju, depilacije, pedikir (medicinski), manikir, nadogradnju noktiju, profesionalno šminkanje (visokokvalitetna MUD šminka), nadogradnju trepavica (grumenčići, svilene trepavice), trajnu šminku (japanska metoda iscrtavanja obrva).

Višegodišnje iskustvo i stalno stručno usavršavanje garancija su da će Vam upravo Medea uvijek pružiti najkvalitetniju uslugu i da ćete odavde otići sretni i zadovoljni, nestrpljivo očekujući ponovni susret.

Kada je kozetički salon Medea u pitanju u kojem se insistira na njegovanju i održavanju prirodne ljepote., vodilo se računa o svakom detalju, pa i o samom imenu u kojem MED označava prva tri slova imena vlasnice.

“U grčkoj mitologiji Medea je bila zaštitnica zlatnog runa i pravila je napitke od bilja za liječenje oboljelih. Inače, ljepota u grčkoj mitologiji kao i danas uvijek je bila cijenjena jer ljepota pobjeđuje vrijeme. Inače je učila kako njegovati ljepotu od Here i Afrodite”, objašnjava Mediha Skopljak koju prati glas kozmetičarke poslije čijeg tretmana, klijentice izlaze preporođene, te kažu da je čarobnjak.

.

Učinite nešto za sebe već danas, posjetite Medeu s punim povjerenjem i uvjerite se u kvalitet usluga.

Kontakt telefon: 061/738 – 211

Facebook: https://www.facebook.com/medea.kozmetickistudio/ 

Instagram: kozmetičkistudiomedea10

..

.
.

. . . . . . .. . .. ... .

. .

.
...

. . .. . . ..

. . . . . . . .
. . . . . . ..
. . . .

.

. . .

.