Početna Izdvajamo Auto stakla Bensson: Najsavremenija oprema i najpovoljnije cijene, povjerenje ukazuju klijenti iz...

Auto stakla Bensson: Najsavremenija oprema i najpovoljnije cijene, povjerenje ukazuju klijenti iz svih gradova!

Auto Glass Centar “Bensson” koji je smješten na sjajnoj lokaciji u Sarajevu (novi kružni tok na Otoci – od kružnog toka prema Žici 50 metara), iako radi i djeluje u glavnom gradu BiH, godinama ima zadovoljne klijente iz svih gradova BiH.

https://www.youtube.com/watch?v=d1ZqOcpVtfk&feature=youtu.be

Preporuka zadovoljnih mušterija i dobar glas se daleko čuju, a sa kvalitetnim djelovanjem, najsavremenijom opremom i najpovoljnijim cijenama, Auto Glass Centar “Bensson” je na tronu kada je u pitanju popravka, zamjena i ugradnja auto stakla.

“Bensson” – Sarajevo predstavlja jedinstven servis za ugradnju auto stakla u BiH, koji vrši brzu i kvalitetnu popravku i zamjenu auto stakala na svim tipovima vozila. Osnovne usluge firme su: reparacija – popravka oštećenja na staklima, zamjena auto stakla.

Ovih dana imate povod više za obratiti se “Benssonu” jer je u toku velika proljeće/ljeto akcija.

Auto Glass Centar “Bensson” nudi kompletnu ponudu za putnički, dostavni i teretni program (prednje i zadnje šoferšajbe, bočna stakla i stakla retrovizora). Uz trajnu garanciju, provjeren kvalitet, profesionalno i ljubazno osoblje, “Bensson” je uvijek jeftiniji od svih.

Bilo da se radi o novom ili starom vozilu, ono Vam treba kako bi stigli od tačke A do tačke B. Kao specijalizovani servis za ugradnju auto stakala u BiH, prilikom korištenja usluge “Bensson” Vam nudi brzu i kvalitetnu popravku i zamjenu auto stakala za sva putnička, teretna i dostavna vozila.

Popravka oštećenja ima nekoliko očitih prednosti: brži servis i niža cijena. Naravno popravke nisu uvijek moguće te se tehnika koristi pri manjim pukotinama. Vrlo je važno da odmah nakon nastanka oštećenja reagirate jer stare (isprljane) pukotine je nemoguće popraviti.

Najbolja auto stakla je od sada moguće pronaći na jednom mjestu. “Bensson” – uvijek jeftiniji i kvalitetniji od svih je rješenje za Vas.

Najbolja auto stakla je od sada moguće pronaći na jednom mjestu. “Bensson” – uvijek jeftiniji i kvalitetniji od svih je rješenje za Vas.

Kontakt: 
062 400 912 ili
033 452 035
Neke od rezultata rada “Benssona” možete pogledati na Facebook stranici:
Tu je i Instagram stranica: