Početna Izdvajamo ODRŽANA JOŠ JEDNA PROMOCIJA URBAN DOG-a: Italijanski brend za pse na tržištu...

ODRŽANA JOŠ JEDNA PROMOCIJA URBAN DOG-a: Italijanski brend za pse na tržištu BiH

Foto: Selma Muminović
U subotu, 27.04.2019. u ZOO centru na Grbavici održana je promocija URBAN DOG brenda, linije za njegu i dobrobit pasa koja je nastala kao rezultat ljubavi prema psima – AMA CHI TI AMA-VOLITE ONOG KO VOLI VAS!
Sve što energična Marija Spirkovska zamisli, uspije to ne samo ostvariti nego graditi tako da traje zahvaljujući, prije svega, odgovornosti koju ulaže u svaki aspekt njenog djelovanja, a u ovom slučaju zbog neizmjerne ljubavi prema psima koja je motiviše da još kvalitetnije i sa više posvećenosti brine o potrebama njihovih skrbnika. Ona je, sa svojim timom, odlučila povećati brigu i njegu o psima u BiH, pa su iz tog razloga odabrali liniju URBAN DOG koja je 100% Natural, bez iritacija, bez neželjenih dejstava, bez parafena, parafina, GMO, SLS, SLES.
Svi koji su došli u subotu dobili su korisne savjete i odgovore na sva znatiželjna pitanja o novim proizvodima. Marija je bila svima na raspolaganju, na zadovoljstvo svih ljubitelja pasa, a brojni vlasnici doveli su svoje ljubimce te su razmjenili svoja iskustva i družili se jedni sa drugima.
 “Tokom cijelog dana bile su prisutnene i dvije krasne djevojčice: Alina i Esma, koje su svojim prisustvom uljepšale ovaj dan i pokazale kolika je njihova ljubav prema psima i koliko vode računa o njima i njihovoj njezi… Tokom dana, sa psima i njihovim skrbnicima družili su se i pomogli adekvatnim savjetima i prijatelji Damir Mešanović i Adna iz Grooming Studio AZUL, kao i uposlenici ZOO Centra, kojima se ovom prilikom zahvaljujem na ljubaznosti i nesebičnoj podršci”, istakla je dobro raspoložena Marija koje je, kad je sa psima, na svom terenu.
Ovog dana, Spirkovska je naglasila da veliku zahvalost duguje Armanu Akšamoviću, vlasniku ZOO Centara jer je njenu ideju o ulasku italijanskog brenda URBAN DOG na bh. tržište sa oduševljenjem i bez oklijevanja prihvatio na prvu. Spirkovska ističe da je sve dogovoreno i odrađeno, jer je Arman širokih shvatanja i poduzetničkog duha.
Svim prisutnim priređeno je i poklon iznenađenje pri kupovini preparata. Naime, uz kupovinu proizvoda, psi i njihovi vlasnici dobili su na poklon marame za pse i majice za njih.
Iz godine u godinu, Marija stiče i gradi povjerenje ne samo ljubaznošću i energijom kojom osvaja već i širenjem i prilagođavanjem asortimana u BiH u kojoj godinama uspješno egzistira.
Proizvodi Urban dog će biti dostupni u sva tri ZOO Centra u Sarajevu, kao i njihovom online šopu, a naredni event je planiran već za mjesec Maj.

.

.

.

 .

. . . . . . .

.

. . . . .

. . .

 . . . . . .. .. . .

. . .

. .

. . .

..

. . . .
. . .
. . .

.

. . . . .
. .
. . . . . . . . . . . . .