Početna Izdvajamo Beauty salon El Nails najinovativniji je u Zavidovićima, a dame iz cijele...

Beauty salon El Nails najinovativniji je u Zavidovićima, a dame iz cijele BiH dolaze na puder obrve i tretman lica koji je apsolutni hit u svijetu

Zavidovići su prije oko dvije i po godine postali bogatiji za Beauty salon El Nails koji je tad zvanično svoja vrata otvorio. Od otvorenja pa do danas uspješno posluje na čelu sa Elmom Bošnjaković, vlasnicom koja radi sa dvije kolegice, a iza sebe ima čak osam godina iskustva i rada.
.Elma je završila Zdravstveni fakultet, pa magistrirala, ali je u međuvremenu išla i u kozmetičku školu u Sarajevu i tad je počela raditi manikir i pedikir.
Kako je medicinu nadjačala ljubav prema kozmetici, Elma je izabrala da svakodnevno radi na njezi lica, tijela, ruku i nogu. Može se pohvaliti da u svom CV-ju ima 30 edukacija tj. diploma koje su svojevrsna potvrda njene odanosti poslu koji radi iz velike ljubavi. Želja za usavršavanjem Elmu je odvela i na novu edukaciju, poslije koje je, u Beauty salonu El Nails, uvela Phinjection tehniku, što je apsolutni hit u svijetu.
Naime, ovom metodom klijenticama povećava usne i pegla bore sa hijaluronom, ali bez igle. Otkako su počeli raditi ovaj tretman, klijentice dolaze iz svih dijelova BIH, što nimalo ne iznenađuje budući da u cijeloj državi ovaj tretman rade u samo dva salona od kojih je jedan upravo Beauty salonu El Nails. 
Nije nimalo zanemarljivo ni to što je Elma izuzetno tražena i poznata po radu tzv. puder obrva zbog kojih su dame u stanju da pređu kilometre kako bi ih ovdje uradile.
Atraktivno i funkcionalno uređen ovaj kozmetički salon, osim klasičnih, korisnicima nudi i ove usluge:
-Nadogradnja noktiju
-Profesionalno šminkanje
-Maderoterapija
-Mezoterapija
-Puder obrve
-Permanent usana
-Pedikura
-Solarij
-Sauna
-Ruski volumen trepavica,
-Lash lift
-Depilacija itd.
Oni nude tretmane za njegovanje tijela, lica i kože kojima ćete riješiti svoj problem.
Na Facebooku su pod imenom El Nails, a na Instagramu beautysalon_elnails gdje možete pratiti sve novosti kod njih, ali i postaviti pitanja o svemu što vas interesuje.
Ispod pogledajte kako izgleda salon, ali i neke od njihovih radova:
.
..
. .