Početna Izdvajamo Otkrivamo zašto eminentne bh. ličnosti hidžamu rade isključivo u Relax studiju Hodžić

Otkrivamo zašto eminentne bh. ličnosti hidžamu rade isključivo u Relax studiju Hodžić

Hidžama Relax studio Hodžić koji se nalazi u blizini hotela Evropa, u ulici Hadžiristića 2, na vrlo atraktivnoj lokaciji u samom srcu starog gradskog jezgra već dugo je na dobrom glasu.

Hidžama Relax studio Hodžić je studio jako lijepog i ugodnog ambijenta u kojem se u potpunosti možete opustiti i posvetiti ljepoti, ali prioritetno zdravlju Vašeg tijela jer im je hidžama ono što se ovdje najviše traži. Budući da je hidžama pokazala uspješnost kod velikog broja oboljenja, sve je popularnija u cijelom svijetu, a nedavno su je Nijemci kroz istraživanja potvrdili i preporučili da je radi svaki čovjek koji je pod stresom. Hidžamom se posebno poboljšava periferna cirkulacija, koja je najslabija, obzirom da broj aktivnih kapilara zavisi od aktivnosti organizma, ali i od zdravstvenog stanja samog organizma, kao i količine toksičnih i metaboličkih raspadnih produkata koji se akumuliraju na određenom mjestu u organizmu.

Osoblje Hidžama Relax studija Hodžić koje je izuzetno profesionalno i ljubazno, a iznad svega educirano, potruditi će se da se opustite i uživate u tretmanima koji imaju izvanredan uticaj na Vaše zdravlje, tijelo i ljepotu.

Ova savršena oaza opuštanja i odmora za tijelo i duh Vam nudi prioritetno:

– tretman hidžame – bezbolan i jedinstven vid detoksikacije tijela i organizma uz korištenje jednokratnog i sterilog pribora i garantovano bez ožiljaka. Posjedovanje certifikata, stručnost i ogroman broj klijenata u praksi su dovoljan dokaz da ne trebate oklijevati kada je u pitanju ovaj tretman. Nijemci su potvrdili da se hidžama treba raditi i da je zdrava.

– razne vrste masaža – masaža lica i vrata, masaža stopala, parcijalna, anticelulit, aromaterapija, sportska ili relax izbor je Vaš.

– tretman maderoterapije – sa razlogom ultrapopularna anticelulit masaža, a tome svjedoči i ogroman broj zadovoljnih klijentica. Važno je istaći edukaciju i veliko iskustvo fizioterapeutkinja koje izvode ove tretmane.

– Vacuslim 48 – tretman za brzo i zdravo mršavljenje, rapidno skidanje masnih naslaga i eliminaciju celulita koji u kombinaciji sa maderoterapijom daje izvanredne rezultate.

– depilacija – u ponudi su vosak i šećerna pasta. Opustite se, vjerujte kozmetičarki jer godine iskustva koje su iza nje garantuju da će vrhunski obaviti posao, a Vi ćete osjetiti zadovoljstvo depiliranja.

Kada je u pitanju Relax studio Hodžić – doći ćete u potrazi za opuštanjem, a otići ćete sa mnogo više nego što ste očekivali.

Da je Relax studio Hodžić broj 1. u svojoj branši govori i podatak kako je izbor brojnih eminentnih imena iz raznih sfera života, među kojima su: Abdulah Skaka, Atif Dudaković, Adnan Hasković, Avdo Huseinović, Amar Osim, Zehra Bajrakterević, Armin Muzaferija, Fatmir Sulejmani, Burhan Šaban, Muhamed Velić, fudbaleri Nidal Amar Ferhatović, Muamer Svraka, Asmir Suljić, Amer Dupovac, Veldin Muharemović i brojni drugi.

Relax studio Hodžić možete pronaći i putem društvenih mreža:

Facebook: https://www.facebook.com/relaxstudiohodzic/

Instagram: https://www.instagram.com/relaxstudio_hodzic/

Kontakt: +387 61/240-184

.

.

.

.

.

.

.

.

.Foto: Mirnes Mašić