Početna Izdvajamo Svjetski, a naš: Preuređen frizersko-kozmetički salon Magic by Aida ponudio je novu...

Svjetski, a naš: Preuređen frizersko-kozmetički salon Magic by Aida ponudio je novu magiju koja osvaja

Frizersko – kozmetički salon Magic by Aida u zadnje dvije godine postao je omiljeni salon većine Sarajki, ali i dama iz okolnih gradova koje drže do sebe i žele da imaju uvijek njegovanu i lijepu kosu.

Zbog svih njih, vlasnica Aida Ajdinoć poželjela je da salon renovira i osvježi svoj radni prostor, pa je salon, radi radova u njemu, zatvorila na 4 dana, ali kad su vjerne mušterije danas vidjele kako salon izgleda, riječima oduševljenja komentarisale su da se isplatilo biti bez frizure četiri dana.

Torta, kolačići, kanapei i sok posluživali su svojim poslovnim partnerima, prijateljima i mušterijama koje su došle danas da se friziraju ili bar da požele sreću sa novim prostorom.Kako je danas ispričala, Aida je odavno planirala da potpuno promijeni izgled svog salona, te da uozbilji priču sa novim izgledom, a sad je bilo pravo vrijeme za to i uistinu to je i postigla.“Sa ponosom vam predstavljamo novi izgled našeg salona. U rekordnom roku od samo 4 dana, firma Hestens na čelu sa projektantom i izvođačem radova Henijem Kaljancem, uspijeli su da naprave pravo malo čudo i stvore nama i našim klijentima oazu za opuštanje i odmor. Hvala svima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog projekta, posebno hvala mom mužu koji je moja najveća podrška u svemu”, rekla nam je oduševljana vlasnica salona Aida Ajdinović.

Uz svog supruga, uposlenice Medinu Sarajlić i Dalidu Ćato, Aida je slavila svoj novi početak u kojem će, vjerujemo, bilježiti samo uspjehe i pobjede.

Tokom cijelog dana, dame su cirkulisale i hvalile svaki detalj koji je pažljivo osmišljen i postavljen u magični salon koji osvaja na prvu.

Za sve one koji njeguju svoju kosu i žele nešto novo, prava adresa je frizerski salon za žene Magic by Aida, koji se nalazi u ulici Nedima Filipovića na Čengić Vili.

Kako bi pozdravila njihove nove radne pobjede, u salon je danas stigla i Mirza Vranj, zaštitno lice salona koji bilježi samo uspjehe.

Ovaj salon godinama prati svjetske trendove i uvodi novitete koji se, očito, damama dopadaju, pa je Magic by Aida postao salon prepoznatljiv po ekskluzivnosti. U skladu sa tim, sad ni izgled nimalo ne zaostaje. Magija je dobila puni smisao.
Radno, ali uz priču i dobro raspoloženje protekao je ovaj slavljenički dan koji su obiležile i proslavile sa svojim najbližim.
.
.

.

. . . . . . . .

. . . . .

. . . . . .

. . . . . .


.
. . . . . .
. . . .
.
.