Početna Izdvajamo PREDSTAVLJAMO: U Sarajevu otvoren Happy Kids – prva diskoteka za mališane

PREDSTAVLJAMO: U Sarajevu otvoren Happy Kids – prva diskoteka za mališane

Nedavno je u Sarajevu, u ulici Husrefa Redžića 20, otvoren Happy Kids, prva diskoteka za mališane u Sarajevu, koja organizuje proslave dječijih rođendana uz DJ-a, animatore, a djeca mogu uživati i u disco jump-u, pjevati na karaoke, ali i zabaviti se u dječijem klubu za zabavu i rekreaciju.

Prilikom pripreme proslave rođendana, u ovom prostornom uređenju prave i disko party, koji je već postao omiljen mališanima koji su imali priliku da slave svoju novu godinu života.

Uzimajući u obzir da je ovo prvi dječiji disko u glavnom gradu BiH, nimalo ne iznenađuje što je vlasnik Omar Kulović, inače perspektivni košarkaš prezadovoljan ogromnim interesovanjem roditelja da njihova djeca upravo ovdje proslave rođendane ili opuste se i vrijeme provedu u zanimljivoj, kreativnoj i inovativnoj radionici.

Ukoliko su vaša djeca veseljaci, ovo je pravo mjesto za njih jer će ovdje moći da plešu i pjevaju do mile volje. U ovu, novu, svjetlucavu, veselu i razdraganu dječiju diskoteku dobrodošla su sva djeca željna upoznavanja novog šarenila i igara bez granica.

Sve informacije možete dobiti na kontakt telefon 061 204 181, a ljubazno osoblje odgovorit će na sve vaše zahtjeve u želji da se vaši mališani dobro zabave.

.

. .

. . . .