Početna Izdvajamo Pažljivo rađene kreacije Lejle Tuzlić uspjele osvojiti sve prisutne na sarajevskom Nivea...

Pažljivo rađene kreacije Lejle Tuzlić uspjele osvojiti sve prisutne na sarajevskom Nivea Fashion Week-u

Foto: Selma Muminović

Sinoć je u Sarajevu održana druga noć modnog događaja u BiH – Nivea Fashion Week-a, a s pravom je šou ukrala talentirana dizajnerica Lejla Tuzlić. Sa čarobnim modelima i kreacijama koje odišu glamurom i kvalitetnim materijalom, ona je uspjela skrenuti pažnju na sebe, što ne čudi s obzirom na to da je za kratko vrijeme postala cijenjeno i priznato ime na našoj modnoj sceni.

Lejla Tuzlić je svojim pojavljivanjem na Nivea Fashion Weeku pobrala sve simpatije, a zahvaljujući savršenim modelima haljina reakcije prisutnih su više nego pozitivne.

Kada su njeni modeli kročili na scenu publika je oduševljeno komentarisala kako su unikatni komadi nešto najbolje što su vidjeli. Pažljivo rađene kreacije su uspjele “osvojiti” sve prisutne na prvi pogled.

Modna dizajnerka Lejla Tuzlić je upravo na Nivea Fashion Week-u imala svoju debitantsku reviju, a i ove godine događaj nije mogao proteći bez nje. Kako je odavno dobila pohvale od strane modnih stručnjaka, Lejla je nastavila da u svoj posao ulaže puno vremena, ljubavi i truda. Da se to isplatilo vidjelo se i na modnom događaju kada je revijom svojih haljina očarala zvanice iz raznih sfera života.

.I ove godine Lejla Tuzlić je pažljivo radila na svim detaljima, a kako su rese postale, na neki način, njen zaštitni znak i ovog puta to je najdominantnije na njenim kreacijama. Kvalitet je opet stavljen ispred svega, a da je ideja i jedinstvenost uvijek na cijeni pokazalo se i onim što smo sinoć mogli vidjeti. Ne sumnjamo da će se svaka žena zaljubiti u haljine Lejle Tuzlić, a njen rad možete pratiti putem njenog Instagram profila:
https://www.instagram.com/lejlatuzlic/

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.