Početna Izdvajamo Kamini-kamini se brinu za toplinu koju svaki dom zaslužuje: Ugradnja, prodaja i...

Kamini-kamini se brinu za toplinu koju svaki dom zaslužuje: Ugradnja, prodaja i projektovanje kamina

Kamini-kamini je porodični biznis koja se bavi prodajom i ugradnjom montažnih kamina, gotovih ložišta, izradom otvorenih i vrtnih kamina i krušnih peći koju je sadašnji vlasnik naslijedio 2002. godine.
Kamini-Kamini bavi se prodajom, projektovanjem, izradom i montažom kamina, a u njihovoj ponudi možete pronaći sve od klasičnih kamina i ložišta do komada najmodernije tehnologije, plinskih ložišta, krušnih peći za privatne i ugostiteljske objekte.
Kako se vremenom na tržištu pojavila potražnja za ugradbenim ložištima, u ovu firmu uvedena je i ova novina.
“Počeli smo sa prodajom i ugradbenih ložišta, ali smo i ostavili i ponudu za izradu vrtnih roštilja, otvorenih kamina i krušnih peći za ugostiteljstvo i privatne potrebe. Većinski akcenat je na prodaji i ugradnji ugradbenih ložišta na drva od 3 vrste brendova; Njemački Spartherm, Ceski BeF Home i Ceski Romotop. U ponudi imamo i gusano ložište vrhunske kvalitete koje komplet ugrađeno počinje sa cjenom od 2600 KM”, objašnjavaju nam uposleni i dodaju:
“Obloga se radi sa profesionalnom opremom koja nepušta mirise i može biti obložena završnom oblogom kao što je drvo, TV na kaminu itd”.

Naglašavaju nam da su kamini novijih generacija urađeni da zadovolje i esteski dio doma, a samim tim i funkciju grijanja.

U prodaji nude kamine koji vrše zagrijavanje putem zraka slobodnim oslobađanjem, a rade i ugradnju motora i opreme u svaki kamin da bi se postigao veći efekat zagrijavanja.
Također, u ponudi imaju i kamine koji se kopčaju na centralno grijanje.
U Kantonu Sarajevo izlazak na adresu vrše besplatno, a za ostale dijelove BiH po dogovoru.
Ističu da imaju i Elektične kamine sa grijanjem i efektom vatre poznatog proizvođača Dimplex.
Sve informacije o projektovanju, montaži i izradi kamina možete dobiti na e-mail [email protected] ili na kontakt tel. 061/628 404.

.

.

.

. ...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .