Početna Izdvajamo U Sarajevu održana promocija Urban dog – novog brenda za pse: Sve...

U Sarajevu održana promocija Urban dog – novog brenda za pse: Sve je krenulo od ljubavi prema životinjama! Ama chi ti ama – Volite one koji vas vole!

Foto: Selma Muminović

U subotu je, u novom ZOO Centru na Otoci, po ideji Marije Spirkovske, a u saradnji sa novootvorenim ZOO centrom, organizovana promocija novog brenda Urban dog (100 % naturalna kozmetika za pse).

Promocija brenda počela je u 13 h, a na zadovoljstvo svih ljubitelja pasa, trajala je sve do 19 h. Tokom ovih nekoliko sati, svestrana Marija je bila svima na raspolaganju, a brojni vlasnici pasa doveli su svoje ljubimce i družili se jedni sa drugima. Tokom cijelog dana, sa psima i njihovim skrbnicima, družio se i pomagao svojim adekvatnim savjetima, poznati sarajevski grumer Damir Mešanović.

.

Svim prisutnim priređeno je i poklon iznenađenje pri kupovini preparata. Naime, uz kupovinu proizvoda, psi i njihovi vlasnici dobili su na poklon marame za pse i majice za njih.

“Moja ideja da se na tržište BiH uvede Urban dog, pojavila se kad sam bila na Byothea edukaciji u Italiji, jer na ovom brendu za pse radi isti stručni tim kao i za Byotheu. Pošto sam vječiti zaljubljenik u pse, odmah mi je sinula ideja da uvedemo ove proizvode i na područje cijele BiH, za dobrobit pasa, jer je čitava linija bez parabena, bez parafina, bez sulfata, bez OMG, bez teških metala, dakle, isključivo na prirodnoj bazi, nema ništa na životinjskoj bazi. Divno osoblje ZOO Centra bilo je raspoloženo za druženje cijeli dan, tako da, ko nije posjetio ovu radnju, najveću ovog tipa koja se prostire na impozantnih 350 kvadrata, preporučujem svima odmah da odu i posjete je”, objasnila je Marija Spirkovska, idejni tvorac još jedne priče koja je oduševila Sarajlije koji imaju kućne ljubimce.

Marija je naglasila da veliku zahvalost duguje Armanu Akšamoviću, vlasniku ZOO Centara jer je njenu ideju sa oduševljenjem i bez oklijevanja prihvatio na prvu. Spirkovska ističe da je sve dogovoreno i odrađeno, jer je Arman širokih shvatanja i poduzetničkog duha.

Proizvodi Urban dog će biti dostupni u sva tri ZOO Centra, kao i njihovom online šopu.

Sljedeće druženje i nova promocija zakazano je za u subotu, 27. aprila, ali u ZOO Centar na Grbavici. Kako ništa ne prepušta slučaju, Marija je mislila i na grumere, tako da će ubrzo biti organizovan seminar i za njih.

.

. .

. .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.

.

. . . . . . . .