Početna Izdvajamo Optimalno za odmor i ukusne specijalitete: Cafe restoran City Walk nalazi se...

Optimalno za odmor i ukusne specijalitete: Cafe restoran City Walk nalazi se pored Katedrale, a danas je otvorena i bašta sa pogledom na Ferhadiju

Cafe restoran City Walk smješten na, kako često kažu njihovi gosti, apsolutno najboljoj lokaciji u Sarajevu. Nalazi se pored Katedrale i s pogledom na čuvenu Ferhadiju za kratko vrijeme postao je omiljeno mjesto brojnih Sarajlija, ali i turista kojima odgovara ne samo mjesto, već njihovu pažnju pridobili su i zanimljivi specijaliteti i napitci. City Walk na adresi Trg fra Grge Martića 2  je za rekordno vrijeme postao favorit u gradu, a prava senzacija se očekuje tokom narednih dana. Ljetna bašta već s prvim zracima sunca je poslužila kao fenomenalno mjesto za bijeg od stvarnosti i problema, a danas je zvanično otvorena.

.

.

.Kafe – restoran City Walk je slika i prilika idealnog mjesta za odmor. Kada se sve kockice slože, onda je sasvim jasno zašto je City Walk za kratko  vrijeme postao glavna tema u gradu. Počevši od same lokacija koja je uistinu najbolja, svi prolaznici ne mogu odoljeti, a da ne svrate barem na kratko.

Naravno, sami izbor jela i primamljive cijene je nešto što ih zadrži, pa i oni koji dođu na petnaestak minuta na ispijanje nekog napitka rado ostanu duže kako bi uživali i u hrani.
Zanimljiv izbor hrane će zadovoljiti svakog gosta. Nema sumnje da će svako pronaći nešto za sebe, a vrsni kuhari i uvijek svježe namirnice dodatno će ostaviti bolji utisak na vas. Vjerovatno će se mnogi tek po prvi put susresti s ovakvim menijem ili načinom spremanja nekog specijaliteta, ali ono najbitnije, ukus osvaja na prvi zalogaj. Također, bilo da su u pitanju razni napitci, čarolija i draž svemu jeste da takve nećete kušati nigdje drugo.
Pored ljetne bašte koja je prava atrakcija jer se nalazi odmah pored Katedrale, a pogled se također pruža i na čuvenu Ferhadiju, sami ambijent City Walk-a je spoj luksuza, elegancije i jednostavnosti. Pažljivo se radilo na svakom detalju, pa ćete sa zadovoljstvom boraviti u enterijeru koji pruža potpuni komfor. Ambijent osvaja već pri samom ulasku, a svaki momenat proveden tamo će vam se učiniti dragocijenim.

Više o ponudu City Walka:

Kada je riječ o izuzetno bogatoj gastronomskoj ponudi koju nudi City Walk, treba izdvojiti fenomenalnu piletinu u kikiriki puteru, kao i pizzu City Walk. Među raznovrsnim slasticama se izdvajaju City Walk palačinke u više kombinacija, kao što su Ljubav na prvi pogled (badem, lješnjak, orah i Nutella), Keks Joy (Nutella i keks), Baby Love (Nutella, Smarties i Gummy bear)…  . . . .

. . . . .

. ..
.. . .