Početna BiH Noću Melody Lounge & Bar vrijedan je svake pažnje zbog ugodnog ambijenta, raznolike...

Melody Lounge & Bar vrijedan je svake pažnje zbog ugodnog ambijenta, raznolike ponude vrhunskih jela i ljubaznog osoblja

Foto: Selma Muminović

Melody Lounge & Bar relativno je novi ugostiteljski objekat koji je smješten na Čengić Vili u blizini kružnog toka, na adresi Džemala Bijedića br. 102. Melody zavrijeđuje svaku pažnju, prije svega zbog svoje jedinstvenosti i autentičnosti enterijera i eksterijera, ali i zbog ukusne hrane, bogate ponude i vrlo pristojnih cijena.

Unutrašnjost je urađena tako da se svaki gost osjeća udobno i opušteno i sve je vrlo lijepo “upakovano”, a i lokacija je na veoma pristupačnom mjestu u blizini kojeg postoje i parking prostori. Za ugodnu domaću atmosferu se brinu ljubazni domaćini, menadžment i osoblje restorana.
Melody je idealno mjesto za odmor i prilika da se kušaju najbolji specijaliteti, koje za sve goste spremaju vrhunski kuhari. Pored raznovrsne hrane, nude i sve vrste wafla.
.
.Svaki obrok koji nudi Melody sprema se pažljivo s ljubavlju. Na samom ulazu u objekat, uvijek će vas dočekati raspoloženo i ljubazno osoblje.  Bilo da želite pojesti nešto ukusno, a da pri tome bude brzo spremljeno ili neki zahtjevniji obrok, ovo je mjesto gdje ćete pronaći gotovo sve. Topli ambijent je očaravajući i biće sjajan i za brzinsko ispijanje kafice ili drugih omiljenih napitaka.

“Uživajte u ugodnom ambijentu, raznolikoj ponudi vrhunskih jela i ljubaznom osoblju našeg restorana”, poručuju iz MG d.o.o. Managment group d.o.o – firme koja vodi Melody o kojem sve informacije možete dobiti na broj telefona 061074949.Možete ih pratiti i putem njihove Facebook stranice https://www.facebook.com/melodyloungeandbar/
. .
. . .
.
... . .

. . . . . . .
.
. . . .

.
.
. . . . . . ... . .
.
.