Početna Izdvajamo SPEKTAKULARNOM ZABAVOM U BANJOJ LUCI, H&M STIGAO NA TRŽIŠTE BIH

SPEKTAKULARNOM ZABAVOM U BANJOJ LUCI, H&M STIGAO NA TRŽIŠTE BIH

Banja Luka je jučer bila centar modnih dešavanja, gdje su se brojne poznate ličnosti, modni entuzijasti, predstavnici medija i gotovo 600 VIP zvanica okupili su na ekskluzivnom VIP eventu koji je priredila švedska internacionalna kompanija H&M povodom otvaranja svoje prve prodavnice u Bosni i Hercegovini.

.Večer, 20. marta 2019. godine ostat će upamćena ne samo po dolasku H&M kompanije u našu zemlju i ekskluzivnom lansiranju prve kolekcije, nego i kao večer dobre zabave. Po dolasku gosti su prošetali svečanim crvenim tepihom, prije nego što su vješto pozirali ispred fotoobjektiva.

Emina Jahović, Nataša Bekvalac, Lejla Tuzlić, Mirza Vranj, Zerina Suyabatmaz, Eda Bukvić, Huda Ali, Đorđe Jovančić i Hatidža Nuhić neki su od zvanica koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj. Pripadnici modne i muzičke industrije, brojne ličnosti iz javnog života, lokalni stilisti i blogeri, s radošću su tokom eventa uživali i u prvoj kupovini u modernoj prodavnici.

Događaj godine upotpunio je nastup zvijezda pop muzike Nataše Bekvalac i Emine Jahović. Gosti su se zabavljali do kasno u noć, a neki su i prošetali u najnovijim kolekcijama H&M-a. Osim Nataše i Emine, VIP zvanice je zabavljao popularni DJ Wolfram koji je dodatno zagrijavao atmosferu.
Kompanija H&M je danas, od 16,00 sati, otvorila svoja vrata javnosti i ponudila im pomno birane modne komade, a svi prisutni imaju priliku osjetiti fantastično iskustvo shopping groznice.
. .
.

.

.


.