Početna Izdvajamo MARTIMEX BIH PREDSTAVIO GUERLINE NOVITETE

MARTIMEX BIH PREDSTAVIO GUERLINE NOVITETE

Foto: Selma Muminović

Martimex je u ponedjeljak 11.03.2019. godine, prekrasnom ambijentu “Kluba 1” predstavio dva noviteta brenda Guerlain: parfem Mon Guerlain Bloom of Rose i Guerlain L’Essentiel tekući puder.

Prisutni su na poklon dobili nove proizvode, a posebno je nagrađeno šest najsretnijih posjetiilaca.

.
.
Za muzički dio druženja bili su zaduženi Dunja i Sanjin Fazlić, koji su jednom od pjesama opisali ljepotu ruže.
Posjetioci nisu krili oduševljenje kada je u pitanju novi parfem kao ni teksturom novog pudera. Na eventu se odjetio i dašak tradicije koji je upotpunio ovu noć u znaku ruže .
Novi parfem na licu mjesta probala je i Ana Bavrka poznato tv lice, koja je oduševljeno istakla kako joj je novi parfem pravo osvježenje.

Mon Guerlain Bloom of Rose je nova verzija legendarnog mirisa punog optimizma čije je zaštitno lice zavodljiva Anđelina Džoli, inače zaštitno lice brenda od 2017. godine.
Novi parfem Mon Guerlain Bloom of Rose ima lagani ukus pobune. Ova kompozicija slavi zadovoljstvo da žena bude vijerna sebi.

Glavni sastojak Mon Guerlain Bloom of Rose je bugarska ruža. U srcu Mon Guerlain Bloom of Rose su neroli, vanila i jasmin sambac. Njegova kompozicija se završava kremastim, bogatim tragom sandalovine.

Kada je reč o aromi, Mon Guerlain Bloom of Rose duguje svoje postojanje ekskluzivnom parfimeru Guerlaina, Teriju Vaseru i njegovom dugogodišnjem pomoćniku, talentovanoj Delfini Jelk. Sačuvali su note lavande u najvišim notama ove kompozicije. Ova mediteranska biljka je zaštitni znak kolekcije Mon Guerlain od same premijere.
Guerlain L’Essentiel tekući puder objedinjuje prirodnost, make-up i djelotvornost.
Ovaj tekući puder sačinjen je od 97% sastojaka prirodnog porijekla, za prirodan sjaj na licu koji će trajati i do 16 sati. Ten je savršen, blistav i svjež, a ugodna tekstura kao da postaje jedno s kožom, ostavljajući tako mogućnost nadogradive pokrivnosti, od lagane do srednje.
Formula Guerlain L’Essentiel tekućeg pudera koži dozvoljava nesmetano disanje; koža je hidratizirana, balansirana i zaštićena od vanjskog zagađenja. Ten je ujednačen, nepravilnosti na licu su smanjene.
Uz L’Essentiel, koža je sama po sebi sve ljepša iz dana u dan. Formula pudera koži dozvoljava nesmetano disanje; koža je hidratizirana, balansirana i zaštićena od vanjskog zagađenja. Ten je ujednačen; vidljive nepravilnosti na licu su smanjene. Puder se najbolje nanosi s Retractable Foundation Brush, koja ima umjetna vlakna tretirana ugljenom bambusa, za čistoću i svježinu četkice.

Neka vam ovo proljeće bude uvertira za divno ljeto protkano prirodnim sastojcima novog Guerlain L’Essentiel pudera i neodoljivim mirisnim notama ruže Mon Guerlain Bloom of Rose.
. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .