Početna Izdvajamo Glam otvorenje Beauty salona Allure: Sve kozmetičke i frizerske usluge na jednom...

Glam otvorenje Beauty salona Allure: Sve kozmetičke i frizerske usluge na jednom mjestu!

DIJELI

Foto: Selma Muminović

Na glam i spektakularan način, u čarobnom ambijentu i sa sjajno osmišljenim programom u Sarajevu, u ulici Vrazova 16., svečano je otvoren Beauty salon Allure.

Đemila Talić-Gabrijel (Gabriel), počasna konzulica BiH u Australiji, vlasnica remoniranog salona, potrudila se da sve bude dovedeno do perfekcije.

.

..

.

Brojne zvanice iz javnog života Grada Sarajeva, ali i cijele Bosne i Hercegovine uživale su u ovom događaju, vidno oduševljene onim čime Beauty salon Allure raspolaže.

.

Hana Hadžiavdagić Tabaković je kumovala ovom eventu, pa je svečanim presijecanjem vrpce sa gospođom Đemilom zvanično počeo rad Beauty salona Allure, a gdje je moguće naručiti tretmane koje nudi u ponudi i putem Online platforme ili pozivom na broj telefona +387 33 550 055.

.

Novootvoreni salon je sa pravom startao na spektakularan način budući da ćete tamo pronaći jedinstvene tretmane za muškarce i žene po najsavremenijim svjetskim metodama.

Beauty salon “Allure” nudi široku ponudu kozmetičkih usluga:

– tretmani lica (za žene i muškarce),

– tretmani tijela,

– masaže,

– make up (dnevni i svečani look),

– manikura,

– pedikura,

– kavitacija i LPG,

– lash lift.

– također dostupne su i frizerske usluge.

Tretmani i usluge salona pružaju mnogo toga što pomaže savremenim ženama da budu lijepe, njegovane i relaksirane.

Ukoliko poželite vrijeme samo za sebe, kratki predah za dušu i tijelo i priliku da sakupite novu snagu, u Beauty salonu Allure čeka vas oaza mira i ljepote.

Na jednom mjestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osjećate, jer studio posjeduje najsavremeniju opremu kojom rukuje edukovano osoblje.

Elegancija, nesvakidašnjost i prefinjenost karakterišu ovaj studio ljepote koji je spreman da Sarajevu ponudi nešto potpuno novo.

Misija Beauty salona Allure je ispuniti svaku vašu želju, a vašu zamisao pretvoriti u stvarnost, te vašem licu i tijelu vratiti zdravlje, ljepotu i samopouzdanje. Svi ste dobrodošli.

Facebook stranica:
https://www.facebook.com/beautysalonAllureSarajevo/

Kontakt:
+387 33 550 055

.

. . . . . . . . . . . . . . . . .
. .

.

. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime