Početna Izdvajamo Lilo Cosmetics upriličio druženje za brojne hrabre i vrijedne dame

Lilo Cosmetics upriličio druženje za brojne hrabre i vrijedne dame

Foto: Selma Muminović
Lilo Cosmetics je, u nedjelju od 10 časova u hotelu Espana, upriličio druženje za brojne hrabre i vrijedne žena sa područja Sarajeva, Pala, Istočnog Sarajeva, Mostara, Tuzle i Rogatice.

Bila je ovo izvrsna prilika za četverosatnu prezentaciju svih aktivnosti Lilo kozmetike, kao i noviteta iz svijeta ljepote.
Ovog sunčanog dana, u edukativnom dijelu Nela Bandović je predstavila raber sistem (perfektni frenč za 30 do 40 minuta bez turpijanja) gdje je pokazala novitete iz svijeta noktiju.
Nail artisti su bili više nego zadovoljni sa svim što su vidjeli, pa su isticali da jedva čekaju da sve to ponude svojim klijenticama.
Dženita Ćurić je također prisustvovala ovom druženju pa je razmjenila iskustva sa brojnim kolegicama.
Make up artist su bili u prilici da isprobaju Sane Cosmetics, profesionalni make up brend, također frizeri koji su dali svoje ideje za predstojeće seminare.
Marija Spirkovska razgovarala je sa pristunima o motivaciji, volji, snazi…
Htjela je, kako nam govori, da sazna šta bi klijenti htjeli da čuju i saznaju o preparatima koje koriste, ali i generalno o svom poslu.  Ovo druženje započela je ali i završila druženje rečenicom po kojoj je postala prepoznatljiva “Nafaka prati hrabre i vrijedne ljude”.

.
. . . . . . .

.

. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .