Početna Izdvajamo “NAŠE KNEDLE” OSVAJAJU SARAJLIJE: Na Bistriku otvorena radnja koja nudi tradicionalnu poslasticu...

“NAŠE KNEDLE” OSVAJAJU SARAJLIJE: Na Bistriku otvorena radnja koja nudi tradicionalnu poslasticu koja je osvojila veliki broj građana

Prije nekoliko dana na sarajevskom Bistriku, „Naše knedle“ otvorile su svoja vrata za sve Sarajlije koje vole slatko. Porodica Voloder svoju ljubav prema ovoj poslastici odlučila je prenijeti i na vlastiti biznis.
..

U ovoj radnji možete konzumirati ove tradicionalni slatkiše – knedle sa 13 različitih okusa, od 8 do 22 sata svakim danom, a nedjeljom od 10 do 20 sati.
.
Za ukusne knedle, kako nam vlasnici objašnjavaju, koriste najkvalitetnije sastojke a da su sva voćna punjenja napravljena od sirovina iz naše zemlje.
Knedle prave po tradicionalnoj recepturi, mada imaju, kako nam objašnjavaju, malu tajnu zbog koje su ‘naše knedle’ ipak drugačije i bolje od onih koje su ljudi imali priliku probati do sad. Naglašavaju da su sva voćna punjenja napravljena od sirovina iz naše zemlje.

„Najprije smo kod kuće isprobali knedle praviti sa drugim voćem, pa onda i sa Nutellom. Kada je recept uspio, shvatili smo da možemo napraviti čitavu paletu knedli s različitim okusima. Tako da, za sada, u ponudi imamo knedle sa 13 različitih okusa“, ističe vlasnik i nada se da će se ta ponuda vremenom proširiti kako bude rastao interes građana za „naše knedle“.

.

.

Dakle, bijela i crna čokolada, Nutella, šumsko voće, višnja i čokolada, jabuka i cimet, malina, rafaelo, smokva, karamela, marcipan… samo su neki od okusa koji čekaju da ih isprobate i uvjerite se u kvalitet „naših knedli“.

Svi koji žele mogu doći da probaju ovu ukusnu poslasticu, a knedle možete naručiti i za proslave rođendana i različitih slavlja, ali i ‘za ponijeti’ kući.

Ako volite slatko i ako želite zasladiti s nečim kvalitetnim, nečim domaćim i provjerenim, probajte “naše knedle”, koje će vas sigurno osvojiti ‘na prvu’.
.Iako „Naše knedle“ polahko, ali sigurno osvajaju Sarajlije, u “Našim knedlama” će vrlo brzo posjetioci ovog desert shopa imati priliku po prvi puta probati i slane knedle.
... .
.
.
.

.
.
.
.. . .
. .
.
.
.
.
.
.
.

. .
.
.
. . . . .