Početna BiH Noću “RENOME” NA ČENGIĆ VILI: Promotivnim cijenama nargila i bezalkoholnih koktela privlači sve...

“RENOME” NA ČENGIĆ VILI: Promotivnim cijenama nargila i bezalkoholnih koktela privlači sve više mladih ljudi!

Foto: Selma Muminović
Sinoć je, svima koji su bili u novootvorenom nargila baru “Renome” na Čengić Vili bio ludi petak jer su gosti mogli uživati u promotivnoj ponudi nargila svih vrsta i bezalkoholnim koktelima bez ograničenja!

U ovom objektu nargile su od otvaranja objekta najpovoljnije i to je ono što ovih dana privlači najveći broj mladih ljudi. Naime, svi koji ovih dana konzumiraju nargile u “Renome-u”, plaćaju ih nevjerovatnih 4.50 KM.

Ekipa Senzacije uživala je sa svim ovim opuštenim, pristupačnim ljudima koji su se zabavili i opustili uz ponate aktelne regionalne hitove.

U Nargila Baru Renome možete uživati u idiličnoj i ugodnoj atmosferi, a sam ambijent će vas opustiti toliko da ćete zaboraviti na svakodnevne brige i probleme.

Kako nam najavljuju, uskoro će ljetna bašta dodatno upotpuniti vaš ugođaj, naročito u sunčanim, proljetnim danima koji nam predstoje.

Ovaj ugostiteljski objekat će, bez dileme ispuniti očekivanja sve potrebe mladih, ali i onih u zrelijim godinama. Ukoliko ćemo suditi po tome koliko su sinoć posjetioci bili zadovoljni, počevši od samog ugođaja, usluga, ali i ljubaznog osoblja, ne preostaje ništa drugo nego da vam toplo preporučimo da što prije posjetite ovaj Hookah bar.

.
.

.
.

. .
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

. .
.
. .
.

. .
.
.
.
.
.

.
.

. . .
.
. .
.
.

.

.
.
.
.
.