Početna Izdvajamo SA BENDOM POSTAO NAJPOŽELJNIJI ZA SVADBE I VESELJA: Finalista ‘Zvezda Granda’ kojeg...

SA BENDOM POSTAO NAJPOŽELJNIJI ZA SVADBE I VESELJA: Finalista ‘Zvezda Granda’ kojeg je Šaulić hvalio i aplaudirao mu sad pravi ludnicu gdje god se pojavi!

Prave haos i ludnicu gdje god da imaju svirku!
Baš kao što su svojevremno u “Zvezdama Granda” komentarisali Šaban Šaulić i Snežana Đurišić kod Mustafe Omerike je „sve na svom mjestu“, pogotovo otkako radi sa bendom i uveseljava ljude širom Evrope na svadbama, rođendanima i raznim slavljima.

Ovaj tročlani muški sastav iza sebe ima bogato iskustvo u sviranju svadbenih svečanosti – pa čine pravi spoj mladosti i iskustva koje je profesionalno muzičko rješenje za svadbene svečanosti.

Specijaliziranu su za svadbe i vjenčanja, ali sviraju i na manjim ili većim feštama, domjencima, proslavama 8. Marta, Nove Godine, u renomiranim klubovima – svugdje gdje se traži dobra svirka i dobra zabava. To im je posao i u tome uživaju dok sviraju pjesme za sve generacije.
Kako bi vjenčanja učinili nezaboravnim, u njihovom raznolikom i širokom repertoaru imaju različite stilove i žanrove s velikim brojem ljubavnih pjesama za prvi ples mladenaca.
Naročitu pažnju posvećuju preciznom slaganju svadbenog repertoara u dogovoru s mladencima.
Nermin Rizvić živi u Sarajevu, Jasmin u Konjicu, a Mustafa je iz Mostara, gdje najčešće nastupaju, ali rade po cijelom svijetu gdje ima naših ljudi.
Njihova izvedba nikoga ne ostavlja ravnodušnim što najbolje potvrđuju zadovoljni mladenci svojim hvalospjevima i komplimentima.
Ispod pogledajte snimke i uvjerite se sami kakve žurke prave ovi mladi momci, a ukoliko ih poželite na svojim veseljima, kontakti na koje ih možete dobiti su: 062602506 ili 061308569.



Senzacija.ba