Početna Izdvajamo Key House: Ključarska/Bravarska radnja koja je ekspert u svom poslu!

Key House: Ključarska/Bravarska radnja koja je ekspert u svom poslu!

Ključarska radnja “Key House” je na samom vrhu kada su u pitanju kvaliteta i ponuda usluga.
Na adresi Stupska bb, TIBRA 2, A1 (kod Binga), možete izraditi ključeve (obične i specijalne), izraditi pečate, gravirati pločice, promijeniti bateriju za autoključeve, kupiti cilindre, brave i ostale dijelove za vrata. Također su Vam dostupne usluge otvaranja vrata (običnih i blidiranih), zamjena cilindara, otvaranje auto vrata, reparacije brava…



Ključarska radnja “Key House” sa novim i modernim mašinama izrađuje sve vrste standardnih i specijalnih ključeva, a stalno ulaže u nove generacije mašina i uređaja.
Inovativna brava koja se vari na stub volana i koja blokira upravljanje volanom u slučaju da lopovi uspiju otvoriti i upaliti vozilo.

Nalazi se ispod volana tako da je pristupačna prilikom zaključavanja/otključavanja. Brava ima ugrađen defender koji je štiti od bušenja, izrađena je od ojačanog čelika tako da je otporna na rezanje/lomljenje. Hladnoća i prašina ne predstavljaju problem jer unutar brave se nalaze diskovi koji čitaju ključ umjesto opruga koje su u običnim bravama.

Uz bravu dobijete 3 ključa i sigurnosnu karticu bez koje se ključevi ne mogu kopirati. Ugradnju vrši serviser sa preko 17 godina iskustva i koji je dosad ugradio na stotine brava.
Izrada/kopiranje svih vrsta ključeva, od običnih do specijalnih kao što su šifrirani (tačkasti), kasa ključevi (CISA, MOTURA), ključevi za katance itd.


IZRADA SVIH VRSTA PEČATA
Izrada pečata( standardnih i džepnih/kompaktnih) za trgovine, firme, privatne potrebe, preduzeća itd. Potrebno je imati dokumentaciju koja potvrđuje potrebu za pečat.

GRAVIRANJE PVC I DRVENIH POVRŠINA
Graviranje pločica za vrata i poštanska sandučad, graviranje drvenih privjesaka po želji. Graviranje/rezanje reklamnih privjesaka za firme itd.

PRODAJA I UGRADNJA BLINDO VRATA
Model sa dvije brave ili sa jednom bravom i limitatorom birate po želji. Također imate i izbor boje panela kao i boje defendera i ručki/kugli.

PRODAJA BRAVA, CILINDARA I KATANACA
U radnji ćete također naći veliki izbor svih vrsta i dimenzija cilindara i katanaca. Od cilindara u ponudi možete birati od običnih, sa kuglom/točkom pa sve do sigurnosnih koji su otporni na čupanje, lomljenje i bušenje.
U ponudi su također i katanci otporni na vanjske uslove tako da ne hrđaju te su pogodni za upotrebu na kapijama kao i na čamcima.

OTVARANJE BLINDO VRATA
Dolazak na adresu u slučaju kada se vrata sama zatvore, blokiraju, brava preskoči ili se ključ slomi. Cijena ovisi od stepena oštećenja i vrste brave.
OTVARANJE AUTO VRATA / REPARACIJA BRAVA
Dolazak na adresu, otvaranje auto vrata ukoliko je brava pokvarena, ključ ostao u autu, slomljen ključ, prazan akumulator i ostalo. Cijena ovisi od modela auta i oštećenja brave.
KOPIRANJE DALJINSKIH ZA GARAŽE I RAMPE

KONTAKT:
033 872 408;
061 829 320;
062 010 694.
Email: [email protected]
Web portal www.keyhouse.ba
Facebook: https://www.facebook.com/keyhousesarajevo/
Foto: Mirnes Mašić 
Ekskluziva.ba