Početna Izdvajamo SCC bogatiji za ekskluzivni italijanski brend: U Sarajevu otvorena poslovnica „Marina Rinaldi“

SCC bogatiji za ekskluzivni italijanski brend: U Sarajevu otvorena poslovnica „Marina Rinaldi“

U Sarajevu je, u petak, otvorena poslovnica „Marina Rinaldi“ ekskluzivnog italijanskog brenda. Ovaj brend će od sada biti dostupan u Sarajevo City Centru (SCC) na 2. spratu, u produžetku Gema poslovnice.Modni brend Marina Rinaldi je usmjeren ženama koje znaju šta žele – maksimalnu udobnost, vrhunski kvalitet i bezvremensku eleganciju. Šarm i jednostavnost odjevnih komada oduševljavaju žene širom svijeta još od 1850. godine. 
Zvanice je  zabavljala sjajana  Dalal Midhat, koja je inače simpatizer ovog prestižnog brenda. Brojne dame iz javnog života BiH uživale su u izuzetno dobro organizovanom eventu kreativnog Gema tima. 
Gema,  zastupnik brenda Marina Rinaldi , svoj uspjeh duguje vjernim kupcima koji Gemu prate i podržavaju svih ovih godina. Neprestano osluškujući potrebe i želje kupaca sa svakom novom kolekcijom cilj je premašiti očekivanja kupaca. Popularnost našeg brenda potvrđuje i šarolikost kupaca kako profesionalna tako i starosna. 
Među naše vjerne kupce spadaju i mnoge poznate ličnosti iz javnog života BiH i regiona. Vrijednim timom ljudi, bogatim asortimanom i ambijentom uređenim sa stilom nastojimo obezbijediti maksimalno zadovoljstvo i nezaboravno kupovno iskustvo brendova svjetskog glasa. 
Ideja kreiranja odjeće koja zadovoljava potrebe i želje dama punijeg stasa je imala revolucionaran odjek u cijelom svijetu, a sam brend je stvorio glas inovativnosti, pozitivnog načina izražavanja i „udobnih veličina“. Marina Rinaldi je prvi brend u svijetu koji je ponudio odjeću ženama koje nose veće brojeve odjevnih predmeta. Svaka nova kolekcija popularnog italijanskog brenda pruža nevjerovatnu raznolikost boja i stilova, uz besprijekoran način izrade i neizostavni vrhunski kvalitet.

 U svakoj prilici – na poslu, u šetnji gradom, izlasku s prijateljicama, romantičnoj večeri ili porodičnom ručku, materijali i krojevi prate potrebe današnje žene. Obuhvaćeni su različiti stilovi koji omogućavaju da svaka žena pronađe za sebe nešto što joj odgovara, u skladu sa svojim potrebama, ali i željama.
Stoga Vas pozivamo da posjetite novu članicu  GEMA porodice  prodavnicu Marina Rinaldi u Sarajevo City Centru na drugom spratu i budete od onih koji uvijek žele više. Foto: Selma Muminović