Početna Izdvajamo Bane Mojićević napravio dernek na 11. godišnjici ‘Palme’, a Ilma Karahmet, Mirza...

Bane Mojićević napravio dernek na 11. godišnjici ‘Palme’, a Ilma Karahmet, Mirza Vranj, Fatmir Sulejmani i Bubi uveličali slavlje (Video)

Tradicionalnim rođendanskim dernekom u srijedu, 12.12.2018. godine, ‘Palma’ iz Travnika proslavila je 11 godina uspješnog rada. Tim povodom, menadžment ovog najpopularnijeg travničkog objekta ugostio je brojne goste, poslovne saradnike i prijatelje za koje se vlasnik Sermed Maktouf pobrinuo da im ništa ne fali. U tome mu je pomagalo ljubazno osoblje ‘Palme” i Bane Mojićević kao specijalni gost ove noći.
Sermed Maktouf, vlasnik ‘Palme’, poručio je da je iza njega uspješna godina, sa akcentom na rođendanski dernek koji je bio najbolji do sad. Ove noći ostvaren je rekordan promet i rekordna dobit u ovoj godini, a nikad više na rođendanu objekta nije imao javnih ličnosti kao ovog puta. Naime, na Sermedov poziv da dođu na 11. Godišnjicu odazvali su se svi, pa su već oko 19 sati stigli Ermin Redžić Bubi, Fatmir Sulejmani, a kasnije i Ilma Karahmet i Mirza Vranj.
Sermed je istakao ove noći da je na uspjehu zahvalan prije svega svojoj porodici, ali i uposlenicima, poslovnim partnerima i prijateljima. Kakva je atmosfera vladala, pogledajte u snimku iznad, ali i u galeriji fotografija. Mi im želimo još mnogo uspješnih godina kao i da proslave još mnogo godišnjica…

Foto: Selma Muminović