Početna Izdvajamo ‘Petra Fashion’ nudi praznične kombinacije: Svečane, elegantne haljine, košulje, kombinezone ali i...

‘Petra Fashion’ nudi praznične kombinacije: Svečane, elegantne haljine, košulje, kombinezone ali i popuste povodom rođendana

U butik ženske odjeće ‘Petra Fashion’ koji se nalazi u Alti na drugom spratu, stigla je nova praznična kolekcija koja je posebno obradovala Petrino zaštitno lice Dalilu Omerović, poznatu voditeljicu i urednicu Hayat Televizije jer je kao njihovo lice upravo ona imala tu čast da prva vidi sve nove svečane haljine, košulje i bluze ali i da sebi izabere nešto što će obući za predstojeće novogodišnje praznike.

Prvo što je izabrala i što joj je zapalo za oko prilikom jučerašnjeg fotkanja za Senzaciju i Ekskluzivu je crni elegantni kombinezon sa mrežastim rukavima koji je uz njenu fizionomiju išao kao da su ga krojili za nju. Parola onih koji stoje iza ‘Petre’ je da kod njih nema kompromisa: sve mora da bude maksimalno dobro i visokog kvaliteta. Najvažniji su im preciznost i detalji – oni govore o njima.

U ‘Petru’ su stigle nove svečane, elegantne haljine, košulje i kombinezoni, ali i popusti povodom današnjeg rođendana butika. Naime, prošle godine u ovo doba, brend ‘Petra’ je svečano otvorio svoja vrata u Alti na drugom spratu i tokom ovih 12 mjeseci postao je prepoznatljiv po svom kvalitetu i po tome što svojim kupcima nude samo najbolje i ne pristaju na manje. Sofisticirano, damski i elegantni stil pripisuje se ‘Petri’, pa ne iznenađuje što su za zaštitno lice izabrali šarmantnu Dalilu.

Tokom ovog vikenda u ‘Petri’ kupovinom jednog ili dva artikla dobit ćete 20 % popusta. A kupovinom tri artikla dobit ćete 30% popusta.
Ovaj vikend u Alta SC je shoping days, zato ne zaboravite svrtiti u Petru.

Podsjetimo, ovaj brand je nastao iz čiste ljubavi prema modi i želje da se damama koje vole lijepe odjevne kombinacije ponude unikatni komadi po pristupačnim cijenama. Upravo takva je nova praznična kolekcija, koja je prije svega autentična, neovisno da li se radilo o svakodnevnim, svečanim ili poslovnim prilikama.