Početna Izdvajamo U Sportskoj Akademiji Respect od danas i Cross Box: Ponovo prvi u...

U Sportskoj Akademiji Respect od danas i Cross Box: Ponovo prvi u gradu!

Sportska Akademija Respect, koja je u vlasništvu priznatog trenera Sanjina Salčina, sinoć je, pred članovima i prijateljima ovog sportskog objekta, ozvaničila svoje proširenje i na zonu Cross Box-a.
„Hvala vam što ste večeras došli da podržite otvorenje Cross box-a za kojeg već sutra počinju treninzi. Pored mene je moj tim ljudi, neki su svaki dan sa vama, a neki su vanjski saradnici. Hvala vam što ste dio naše priče, hvala svima na ukazanom povjerenju. Na ovaj korak smo se odlučili kako bi pružili nove sadržaje našim klijentima. Cijena ostaje ista“ rekao je Sanjin u jednom dahu i otkrio nove planove: „U budućnosti planiramo da širimo teretanu i da pružamo ljudima ono što drugi ne pružaju“.

Sportska Akademija Respekt, inače prva ovog tipa u Sarajevu, opremljena je u skladu sa savremenim standardima iz oblasti fitnesa, a prostire se na površini od 1200 m2 i daje mogućnost vežbanja u klimatizovanom i prijatnom ambijentu. Sa 1200 m2 Respect je ubjedljivo najveći kompleks ove vrste u Sarajevu, opremljen najnovijom generacijom opreme i sprava, sa trenerima uvijek raspoloženim da pruže savjet i asistenciju.

Respect je osnovan sa ciljem da svoja znanja prenese budućim mladim sportistima.
Podsjetimo, Sportska Akademija Respect smještena je u Olimpijskom kompleksu Zetra (ulaz D). Prostor akademije Respect obuhvata sale za najmlađe od 3-7 godina, salu za grupne treninge i dobro opremljenu teretanu. Pored toga, posjeduje i edukativnu salu za cetrificiranje trenera za Riv Agenciju koja zapošljava personal trenere na kruzerima. Također, obuhvata i kondicione pripreme sportaša, te bazičnu motoriku djece uzrasta od 10-15 godina.
Više informacija možete pronaći na Facebook stranici Sportske akademije Respect:
https://www.facebook.com/Sportska-Akademija-Respect-1707778749467063/?fref=ts

Foto: Selma Muminović