Početna Izdvajamo RIALDA OTKRILA TAJNU SVOJE LJEPOTE I ČISTOG LICA: Pjevačica za kameru ispričala...

RIALDA OTKRILA TAJNU SVOJE LJEPOTE I ČISTOG LICA: Pjevačica za kameru ispričala sve o proizvodima koje koristi! (VIDEO)

Atraktivna pjevačica Rialda u subotu je stigla u Sarajevo, na samo dva dana, a prvi objekat u koji je kročila njena duga, vitka noga bio je – Majestetik, kozmetički studio na Baščaršiji.
Naime, nije tajna da lijepa Sarajka sa adresom stanovanja u Beogradu izuzetno vodi računa o svom licu, pa ne treba čuditi što je prije nego što je otišla da vidi majku, brata i oca, otišla u beauty studio čije proizvode koristi.
Ovog dana je za naš portal ispričala koje preparete Lipo kozmetike koristi kako bi njeno lice bilo tako njegovano i besprijekorno:
Dan poslije, na društvenim mrežama se pohvalila Lipo serumom i hijaluronskom kremom, uz koje je napisala:Nedjelju uvijek ostavljam za sebe i svoje male ženske beauty rutine. Kako sam prije nekog vremena promjenila adresu stanovanja, u Beogradu sam otkrila novi kozmetički brend koji mi mnogo pomogao kada je moja koža u pitanju.
Preko vikenda sam boravila u Sarajevu i sasvim slučajmo saznala da @lipocosmetics_bih ima prodajno mjesto i ovdje, sa kompletnim asortimanom. Žene, moja topla preporuka je da se zaputite u @majesthetik.sarajevo i potražite sebi odgovarajuće proizvode”.

O kremama i serumima Lipo Cosmetics za čije se efekte i brze rezultate već pročulo pričala je i u intervju za Senzaciju. 

Ukoliko vas zanimaju sve info o Lipo Cosmetics, zapratite ih na https://www.facebook.com/lipocosmetics/

ili na njihovom Instagram profilu https://www.instagram.com/lipocosmetics_bih/?hl=hr

Laboratorija Lipo Cosmetics Bosna i Hercegovina proizvodi bioaktivnu i profesionalnu kozmetiku za njegu lica i tela od 1998. godine. Nakon više od decenije rada, možemo se pohvaliti širokom lepezom proizvoda!

Ovu savremenu, bioaktivnu, profesionalnu, naučno zasnovanu kozmetiku za njegu lica i tijela možete pronaći u svim bolje snadbjevenim apotekama ili u kozmetičkom studiju Majestetic (ulica Patke 5, na Baščaršiji).

Ovu izuzetno povoljnu kozmetiku možete naručiti i na broj telefona 061 842 421.

Senzacija.ba