Početna Izdvajamo ZBOG UKAZANE POTREBE I VEĆEG OBIMA POSLA: Otvoren novi frizersko-kozmetički salon ‘SENKA’...

ZBOG UKAZANE POTREBE I VEĆEG OBIMA POSLA: Otvoren novi frizersko-kozmetički salon ‘SENKA’ (VIDEO)

Foto: Selma Muminović

U četvratak je Senka Kulaglić, dugogodišnja kozmetičarka i frizerka, otvorila novi salon u ulici Petrakijina 14, u blizini sarajevske Srednje muzičke škole.
„Zbog povećanog obima posla ukazala se potreba za većim prostorom, tako da smo odlučili zbog naših cijenjenih klijentica preselite se u ovaj mnogo ljepši, veći i praktičniji poslovni prostor“, rekla nam je kratko Senka kojoj osmijeh nije silazio sa lica.


Ona je sa svojim djevojkama satima dočekivala raspoložene goste, prijatelje i poznanike sa kojima je, uz šampanjac i tortu, proslavila novi početak.

Za nekoliko stotina dama i muškaraca koji su procirkulisali novootvorenim salonom, Senkin tim pripremio je iće i piće uz koje su ugodno ćaskali.

Vlasnica će u ovom salonu raditi nokte, masažu, depilaciju i čiscenje lica, a Aida Čauš zadužena je za kosu svojih mušterija. Briga o kozmetičkom dijelu prepuštena je Lejli Čustović, a Nermina Vilić ovdje će raditi kao profesionalni šminker.

Ispod su usluge koje nude u frizersko-kozmetičkom salonu ‘Senka’:

-Sve vrste frizerskih usluga
-Nadogradnja noktiju gelom, prahom, akrilom itd.
-Pedikir
-Masaža
-Maderoterapija
-Depilacija
-Šminkanje
-Nadogradnja svih vrsta trepavica

Sve informacije o ovom salonu i njiovim uslugama, možete dobiti na ovaj broj telefona: 062/229-861 ili na njihovoj FB stranicihttps://www.facebook.com/frizerskokozmetickisalonsenka/

Na instagramu ih možete pratiti putem profila “SENKA”