Početna Izdvajamo LISCA: Spremne za sastanak

LISCA: Spremne za sastanak

DIJELI

U posljednje vrijeme sportska elegancija dobiva posve novo značenje. Kombiniranje različitih stilova, spajanje još donedavno nespojivoga, poigravanje s materijalima i krojevima. I u odjeću koju nosite na posao uvukao se sportski duh.

Elegantne hlače koje podsjećaju na trenirku, sako koji bi mogao biti i sportska jakna, mekana i lagana dolčevita koja već na prvi pogled najavljuje udobnost, bodiji i majice koji su dobivali inspiraciju u gimnastičkim i dresovima za klizanje… Trendovi se poigravaju s kombinacijom elegancije, sporta i udobnosti. A oduševljava i to što ih možete nositi s visokim petama ili tenisicama.

• Želite na sastanku ostaviti ozbiljan dojam i zato ste se odlučili za sako, no do sastanka vas čeka vožnja? Sako u autu obijesite i na put krenite samo u majici.


• Želite naglasiti liniju tijela i majicu u struku uvući u suknju ili hlače, no strah vas je da će se s vremenom rubovi izvući van i da ćete izgledati neuredno? Umjesto majice izaberite bodi.
• Hlače ili suknja? Odlučite se za ono u čemu ćete se osjećati bolje i u čemu ćete biti samosvjesniji. Suknja ili hlače s pravom kombinacijom dodataka mogu djelovati kao stroga poslovna elegancija ili izgledati opušteno i sportski-poslovno.


DIJELI

29 KOMENTARI

  1. adidas basketball shoes harden vol 2adidas basketball shoes harden vol 1adidas basketball shoes harden boost lowadidas basketball shoes d rose 8
    nike air force one ultra flyknit womens nike air force 1 ultra flyknit low [url=https://www.oguneko.com/nike-air-force-one-ultra-flyknit-womens-nike-air-force-1-ultra-flyknit-low-c-317_318.html]nike air force one ultra flyknit womens nike air force 1 ultra flyknit low[/url]

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime