Početna Izdvajamo Deichmann kolekcija jesen/zima ulazi na velika vrata sa sjajnim ekstravagantnim modelima

Deichmann kolekcija jesen/zima ulazi na velika vrata sa sjajnim ekstravagantnim modelima

“Prosječna žena zaljubi se sedam puta godišnje. Od toga, šest puta samo u cipele” – Kenneth Cole
###
Sarajevo; 25. 09.2018. Cipele su vječna ženska strast i opsesija. Tema su dugih ženskih razgovora, a svaki novi par izamami osmijeh.
Impresivno carstvo obuće, vrhunski brend Deichmann, kako smo to već navikli, svojom novom kolekcijom jesen/zima 2018. uveo nas je u jednu drugačiju dimenziju, neodoljive simbioze eksplozivne energije i savremenog spoja.
Nova kolekcija je ekstravagantna, a ove sezone cool efekt može se postići ukoliko uz pomno odabran outfit iskombinirate tene nalik onim iz 90-ih. Poznate kao „ružne patike“ ili „tatine patike“ koje su donedavno ismijavali jer su ih nosili naši roditelji. Ružne patike kao i čizma čarape postale su najbolje prijateljice haljinama, blejzerima i trapericama.
Naravno, vrhunski stil traži i vrhunsku promociju, stoga ne čudi što se u prekrasnom ambijentu restorana Kilim u Sarajevu tražilo mjesto više.
Više od 50 predstavnika medija, novinara, urednika, blogera, influencera… „creme de la creme“ sedme sile, mogli su uživati u vrhunskoj reviji, sjajnom performansu poznate bh. violonistkinje Lejle Piljević, poklonima, ručku, slatkišima, te mnogobrojnim iznenađenjima.
Novi modeli kolekcije jesen/zima 2018. dostupni su u Deichamann trgovinama širom BiH.
Volimo Deichmann! Volimo cipele!