Početna Izdvajamo OD PROFESORICE PET PREDMETA DO USPJEŠNE MAKE UP ARTISTICE: Ovo je životni...

OD PROFESORICE PET PREDMETA DO USPJEŠNE MAKE UP ARTISTICE: Ovo je životni put Emine Arapović!

Sarajka Emina Arapović, koja ima sina iz svog harmoničnog braka, već pet godina radi kao profesionalni šminker na različitim medijskim projektima, ali i u svom privatnom studiju na Dobrinji.

Kad se spoje rad, red, disciplina i vjera kao najbitniji faktor dobije se njen portret koji nije lako naslikati jer je temperamentom živahna, karakterna i odgovorna sa jedne strane, a sa druge vrlo pristupačna, prilagodljiva i upečatljiva.

Ima karizmu koja intrigira, ne otrikava puno o svojoj ličnosti pa uvijek dobro dođu nove informacije o njoj. Tako smo zapazili njeno gostovanje na televiziji Pink BH kad je voditeljica najavljujući je otkrila da je Emina profesorica čak pet predmeta:
“Tačno je. Moje zvanje je profesor filozofije i sociologije, a dodatno mogu predavati logiku, demokratiju i religiju kulture. Radila sam samo godinu dana pripravnički, nisam se uspjela zaposliti u struci i onda sam lagano krenula u vlastiti biznis”, objasnila je lijepa šminkerica koja je vjerovala da će uspjeti uz predan rad. Njena suština i jeste u vjeri u bolje sutra, u dobro u ljudima, u one najvažnije životne vrijednosti iako su tako malo zastupljene u današnjoj realnosti.
Ipak, ona uspjeva ostvariti svoje zamisli uz zadovoljne klijentice koje joj se stalno vraćaju, što joj predstavlja najveći kompliment njenog rada. Ispod objavljujemo nekoliko njenih make up radova, a ukoliko i vi želite zakazati svoj termin, to možete učiniti na broj telefona 0603210349.

Ukoliko želite pratiti njen rad zapratite je na Facebooku pod linkom https://www.facebook.com/emina.arapovic.studio.lovelyEM/

Ili na Instragramu pod imenom emina_arapovic_makeup