Početna Izdvajamo MONTPELLIER – OBJEKAT KOJI MORATE POSJETITI, POGLEDAJTE ZAŠTO!

MONTPELLIER – OBJEKAT KOJI MORATE POSJETITI, POGLEDAJTE ZAŠTO!

Kafić Montpellier na Ilidži postoji više od 10 godina, ali u nedjelju je doživio svoje reotvorenje kao caffe nargila bar. Na ovo otvorenje došli brojni posjetiteljii koji su sa divljenjem posmatrali novi enterijer uz detaljje koji fantastično pristaju uz ovaj novi, drugačiji izgled.

Svi koji su u nedjelju prisustvovali otvorenju i uživali u ovom ambijentu Montpelliera, više nemaju nijednu ispriku da svoje naredne dane ne provedu upravo u ovom kafiću koji je uvijek važio za jedno od kulturnijih mjesta kako na Ilidži tako i u cijelom Sarajevu.

Ukoliko još niste bili, Montpellier se nalazi u blizini ilidžanskog terminala, u ulici Mala Aleja br. 57. Kako bi gosti ne bi imali zamjerke ni na cijene pića, novi vlasnik je odlučio i da cjenovno budu prihvatljivi, te se kafe kreću već od 1 KM.

Sve u svemu, ovaj objekat u potpunosti opravdava naziv koji nosi, budući da je Montpellier snažan francuski grad koji je u turističkom bumu zbog svoje opsežne spomeničke i kulturne baštine.

Vjerujemo da će turisti rado vraćati u ovaj ilidžanski Montpellier, što zbog enterijera i ljubaznog osoblja, što zbog ponude koju ima.

Kako je bilo na otvorenju, pogledajte na našim fotografijama ispod.