Početna Izdvajamo KONAČNO U SARAJEVU: Reviderm mineralni make up potražite u Maarlas Spa&Beauty centru

KONAČNO U SARAJEVU: Reviderm mineralni make up potražite u Maarlas Spa&Beauty centru

Kako svojim klijentima želi priuštiti samo vrhunsku njegu, ali i proizvode Maarlas Spa&Beauty u svoju je ponudu kozmetičkih usluga uvrstio Reviderm mineralni make up koji predstavlja 5. korak u individualnom pristupu kože, a gdje je Skin Peeler-kristalna mikrodermoabrazija sa ultrazvukom osnova svih tretmana

U petak (29.06.2018.) u sarajevskom Maarlas Spa&Beauty centru organizirana je promocija Reviderm mineralnog make upa, kojim ovaj centar nadograđuje svoju vrhunsku i kvalitetnu dermokozmetičku uslugu. Tako će klijentice nakon tretmana sa reviderm mikrodermoabrazijom i profesionalnom dermokozmetikom, od sada moći koristiti i Reviderm mineralni make up koji ima višestruke dobrobiti za kožu.
Jedna od njih je da Reviderm make up možete koristiti odmah nakon mikrodermoabrazije i nećete naškoditi svojoj koži. Naprotiv, pospješit ćete njeno dejstvo.

Promociji ovog poznatog njemačkog kozmetičkog brenda, o čijem kvalitetu svjedoči 30-godišnja tradicija, prisustvovao je veliki broj zvanica, a sve dobrobiti Reviderm mineralnog make upa gostima je objasnila Kristina Ukalović, vlasnica kompanije Kris Derma (zastupnik Reviderma za Hrvatsku) i direktorica Poliklinike Bagatin iz Zagreba.
Svoju prezentaciju gošća iz Hrvatske počela je riječima hvale za Maarlas Beauty&Spa, te vlasnicu Sulfetu Bešić-Joldo kazavši da za 14 godina, koliko se bavi ovim poslom, nije upoznala nekoga sa tako cjelovitim pristupom klijentima i njihovim potrebama, te da je odmah znala da će odlično sarađivati. U sažetom izlaganju iznijela je i najveće dobrobiti Reviderm mineralnog make upa i njegove linije „Skin Jewles“.
– Reviderm Skin Jewels make up potpuno je nježan prema koži, mogu ga koristiti i osobe sa problematičnom i osjetljivijom kožom te se može nanositi i nakon tretmana za lice. Kombinacija ultra finih mikro čestica minerala i vrijednih sastojaka (poput dijamantne prašine) te uvažavanje individualne teksture svake kože rezultirali su linijom koja je „skin friendly“ ali ujedno daje i profesionalne rezultate prekrivanja. Visokovrijedni sastojci jačaju otpornost stanica kože, ublažavaju iritacije i smanjuju vidljivost bora na licu te stvaraju besprijekoran ten – istakla je Kristina.
Nakon zvaničnog dijela, dame su druženje nastavile uz piće i zakusku, ali i isprobavanje Reviderm kozmetike koja će, vjerujemo, postati sastavnim dijelom mnogih beauty torbica.