Početna Izdvajamo NA OTVORENJU ‘HAVANE’ DOMINIRALE ATRAKTIVNE DJEVOJKE: Procirkulisalo oko 500 mladih ljudi! (FOTO+VIDEO)

NA OTVORENJU ‘HAVANE’ DOMINIRALE ATRAKTIVNE DJEVOJKE: Procirkulisalo oko 500 mladih ljudi! (FOTO+VIDEO)

Sinoć je na Ilidži u objektu nekadašnje Tropikane, otvoren novi cocktail & sisha bar Havana kroz koji je procirkulisalo oko 500 mladih ljudi. Dominirale su lijepe i atraktivne djevojke, a posebno se među njima isticala pjevačica Belma Karšić, inače djevojka vlasnika ovog objekta Amera Spahovića. Za njenim stolom sjedili su Edis Hadžić, učesnik ovogodišnje sezone Zvezda Granda, ali i Nedim Abazi, nekadašnji maneken.

Na ovo otvorenje stigli su i brojni vlasnici uspješnih sarajevskih objekata, čim su pokazali da jedni druge ne doživljavaju kao konkurente. Kako bi vlasnicima čestitali otvorenje ‘Havane’ stigli su vlasnici ‘Mahale’ Harki Selmanović i Hasan Hale Habibi, kao i nekadašnji vlasnici diskoteke In, braća Elvis i Enis Čuljević. Ovom društvu, pridružili su se vlasnici sarajevskog Cosmopolitana Armin i Alan Turković, kao i Adel Mušanović, vlasnik Euforije.

Goste su, pored Amera, uz široki osmijeh, dočekivali i suvlasnik Edin Kujović sa suprugom. Svi oni mogli su da budu prezadovoljni što je toliko broj gostiju odlučio da prisustvuje otvorenju njihovog objekta.

Kako je i najavljeno, Havana je otvorena u 19:30, u koji su došli posjetioci sa različitih krajeva Sarajeva. Brojnim pripadnicama ljepšeg spola nije smetalo ni to što je sinoć bilo izuzetno hladno. Nisu se žalile na ove novonastale vremenske uslove, nego su zajedno sa svojim partnerima pažljivo pratile utakmicu, uz koktel i nargilu.

Za fantastičnu atmosferu ove noći bio je zadužen Dernek bend uz koji su gosti pjevali, pogotovo prije i poslije utakmice.

Da je iza nas jedno nezaboravno veče, znaju svi koji su sinoć bili na otvorenju Havane, a za one koji nisu bili ispod je video, kao i galerija fotografija da se uvjere da imaju za čim da žale.

https://www.youtube.com/watch?v=gDZxsGB3YAg&feature=youtu.be