Početna Izdvajamo U Sarajevu predstavljeni Zadig & Voltaire mirisni noviteti! (GALERIJA)

U Sarajevu predstavljeni Zadig & Voltaire mirisni noviteti! (GALERIJA)

Kompanija “Promands” je Aquariusu u Sarajevu predstavila Zadig & Voltaire mirisne novitete. Predstavnici medija i osobe iz javnog života imali su priliku uživati u novim mirisnim notama, kao i ugodnom ambijentu uz zakusku i piće.

Godine 1997. sudbina rock zvijezde heroja Zadiga i njegovog revolucionarnog filozofa Voltaire-a, je inspirirala Thierryja Gilliera da kreira novi francuski luksuzni brend. Chic i ležeran. Mladalački, umjetnički, pariški. Ženstven i muževan. Mnogo više od svakodnevnog. Zadig & Voltaire su oživjeli pletenu odjeću: izderano, iskuhano, nestrukirano i veliko, s vidljivim šavovima, nedovršenim rubovima, slojevima. Stil sa stavom. Capsule kolekcija sa savremenim umjetnicima i dizajnerima. Moda kao stav, umjetnost kao inspiracija. Postoji samo jedno pravilo: budite ono što jeste, u potpunosti. To sve je ambicija bez granica ovog brenda i predstavlja njihov modni manifest.

Dizajn bočice je elegantan i jednostavan. Inspiriran savremenom umjetnošću, gdje se fokus pravi na minimalistički dizajn. Crno i bijelo je predstavljeno kao simbol suprotnosti i privlačnosti između muškaraca i žena.

Nova dva mirisa Zadig & Voltaire crpe iz vrijednosti brenda da bi stvorili neočekivano, susret dva svevremenska mirisa. Vrijedni materijali su kombinirani, svaka nota je izjava koja je oličenje ležernog i chic stila brenda. Gornje note odražavaju jake i jasne ličnosti koje određuju ton: jasmin za nju, citrus za njega.

Harmonije su postignute s kestenom i tamjanom. Slatka vanilija. Muževna crna i ženstvena bijela pronalaze savršenu ravnotežu u nepredvidljivom. Iza sebe ostavljaju trag mirisa koji opisuje pariški umjetnički život: sandalovina, potpis Zadiga & Voltairea koji stvara ovisnost.

Izvor: Azra
Foto: Selma Muminović