Početna Izdvajamo BAMBINA BEAUTY CENTAR SARAJEVO: Čudesni tretmani Elvira Bašića

BAMBINA BEAUTY CENTAR SARAJEVO: Čudesni tretmani Elvira Bašića

“Bambina Beauty Centar Sarajevo” posluje uspješno, već nekoliko godina. Njen vlasnik Elvir Bašić, inače terapeut odlučio se otvoriti ovaj centar i okušati svoju sreću. Vjerujući čvrsto u Boga i sebe, “malo po malo” pokrenuo je biznis koji se pokazao uspješnim zahvaljujući svojim “čudesnim rukama” kako kažu njegovi pacijenti koje smo zatekli na licu mjesta u ulici Bulevar Branilaca Dobrinje br. 6 (preko puta Mercator Centra na Dobrinji).

“Elvir je moj prijatelj i moj lijek. Ponudio se da mi svojim tretmanima bude sponzor u sportu kojim se profesionalno bavim. Odličan je, ali imam jednu zamjerku. Teško zakazati termin u Bambini, vazda je rasprodat”, kaže nam s osmijehom na licu profesionalni sportaš i trener Mirnes Husanović koji je ovog dana imao sportsku masažu i hidžamu.

U čekaonici smo zatekli i našeg Alena Albinovića koji već dvije godine posjećuje Beauty centar “Bambina”. Poznato je da Alen od desete godine ima reumatoidni artritis nogu i ruku, ravna stopala, Diabetes Mellitus i veliki porok cigarete. Zbog stresnog načina života na koji je navikao godinama, svoje tijelo i zdravlje je povjerio kolegi Elviru s obzirom da je i sam svršeni fizioterapeut.

“Meni je zdravlje na prvom mjestu. Od kada sam pročitao koliko je hidžama djelotvorna i preporučena od Vjerovjesnika Muhammeda s.a.w.s., odmah sam se dao u potragu i preko svog taksi vozača dobio Elvirom broj. Nazvao sam ga i brzo smo dogovorili termin. Došao sam i evo me tu, već dvije godine. Prakticiram kombinaciju relaksirajuće i medicinske masaže s hidžamom. Poslije svakog tretmana sam kao preporođen i spreman da napravim čuda u naučnom, poslovnom, privatnom i svakom smislu. Elvir je čudo. Toplo preporučujem svima.

Elvir Bašić educira nove polaznike o djelotvornosti hidžame, ali i mezo i maderoterapije kroz kurseve i sajmove. O tome ćemo više drugom prilikom.

Za sve informacije i zakazivanje termina možete pozvati Beauty Centar “Bambina” na broj +38761603022 ili doći lično na adresu Bulevar Branilaca Dobrinje br. 6.

Prvom čitatelju ili čitateljici koji lajkuju ovu vijest, podijele je na svom zidu i dokaze nam pošalju u inboks naše Facebook stranice “Senzacija.ba”

Darujemo masažu i hidžamu u Beauty centru “Bambina”.

Link video reklame:

Facebook stranica Beauty centra “Bambina”: https://www.facebook.com/elvirbasicmasazahidzamasarajevo