Početna Izdvajamo U CENTRU SARAJEVA: Svečano otvoren atelje glamuroznih haljina ‘Jasmine by Nerma’!

U CENTRU SARAJEVA: Svečano otvoren atelje glamuroznih haljina ‘Jasmine by Nerma’!

Sinoć (12.05.2018.) je u centru Sarajeva, preciznije u ulici Trampina 4, otvoren atelje prelijepih svečanih haljina ‘Jasmine by Nerma’.

Vlasnica Nerma Selek, prelijepa trudnica sa osmjehom na licu dočekivala je drage goste od 18 h na svečanom otvorenju svoje radnje od koje mnogo očekuje:

„Po prvi put se predstavljam javnosti samostalno, ali mi je dizajnerski posao poznat od malena. Talenat sam nasledila od roditelja, oboje su uspešni u svom poslu, a oba su usko vezana za posao koji ja sada radim. Otvranje ateljea u Sarajevu je samo širenje jednog već dobro poznatog imena u Srbiji Jasmine Dresses“, objašnjava nam Nerma koja je blistala u prelijepoj dugoj, crvenoj haljini i nastavlja:

„Predstavljamo se pod imenom Jasmine by Nerma, jer je svu priču i posao pokrenula moja mama Jasmina i sada je došlo vreme da u posao uključi i mene, i tako smo postale jako dobar tim. Moja najveća podrška je upravo moja mama, njena snaga, volja i želja me pokreću. Zajedno kreiramo haljine, naša zamisao i želja je da se svaka dama u našim haljinama oseća posebno, odvažno i glamurozno, onako kako svaka dama zaslužuje da se oseća. Ovoga puta smo se predstavile kolekcijom koja odiše glamurom i elegancijom i smatramo da svaka dama može pronaći idealnu haljinu za sebe“, izjavila je vlasnica.

Svi prisutni bili su oduševljeni haljinama koje su vidjeli, a kako saznajemo, već na otvorenju neke dame nisu odoljele haljinama, pa su, u toku otvorenja, prodate dvije haljine.
Ispod pogledajte haljine koje su u Srbiji pronosale Neda Ukraden i Goca Tržan, te su među najtraženjim u susjednoj nam državi.

Ne sumnjamo da će takav nivo imati i u Sarajevu koje zna prepoznati kvalitet i ljepotu jer ga i samo ima.