Početna Izdvajamo BEAUTY ATELIER ‘DEA’ PROSLAVIO 2. ROĐENDAN: Prijatelji, klijenti, kolege i partneri proslavili...

BEAUTY ATELIER ‘DEA’ PROSLAVIO 2. ROĐENDAN: Prijatelji, klijenti, kolege i partneri proslavili još dvogodišnje uspješno poslovanje!

Jučer je kozmetički studio ‘Beauty Atelier Dea’ proslavio svoju drugu godišnjicu rada. Proslavi uspješnog poslavanja prisustvovali su najbliže klijentice i prijateljice vlasnice Ene Alagić i njene sestre Dee Alagić.

Drugi rođendan nije mogao proći ni bez Emine Hodžić, lijepe voditeljice FTV televizije koja se u ovom salonu sređuje, uređuje ali i relaksira.

“Naši dragi prijatelji, klijenti i kolege došli su da obilježimo drugi rođendan salona. Posebno bih se zahvalila našoj Mirzi Vranj i portalu senzacija.ba sa kojima sarađujemo uspješno ove dvije godine. Također Emini Hodžic, voditeljici FTV-a koja nam poklanja povjerenje bilo da se radi o make up-u, ugradnji ekstenzija, trepavica ili relaks masažama nakon napornih snimanja”, istakla je Ena Alagić, vlasnica salona čim smo došli.

 

Gostima ovog dana nije ništa nedostajalo, pa su i pohvalili Enu i Deu što su besprijekorno organizovale ovaj event.

O dosadašnjem dvogodišnjem poslovanju salona, Ena je rekla:
“Dvije godine su prošle u radu, trudu i sticanju novih klijenata, pružanju vrhunskih usluga sa najpoznatijim svjetskim brendovima, jer mi u Beauty Atelier Dea se trudimo da ponudimo najbolju profesionalnu uslugu. Dosta ulažemo u naše edukacije, pratimo trendove i šta je aktuelno”, objašnjava Ena dok šminka voditeljicu Eminu sa kojom se i sprijateljila:

“Sve naše klijentice podjednako su nam važne. Tokom ove dvije godine stekle smo povjerenje mnogih dama i dosta stalnih klijentica, na šta smo posebno ponosne”.

Sunce nam je stiglo, uskoro će ljeto, pa je make up artistica i kozmetičarka Ena posavjetovala sve djevojke i žene kako da zaštite svoje lice od sunčevih zraka na vrijeme:

“Tokom ljeta koža lica se znoji vise nego inače, što može izazvati osipe, crvenilo i iritaciju zbog čega mogu nastati mitiseri i akne. Zbog toga je važno voditi posebnu brigu o koži tokom ljeta. Treba je dubinski hidrirati, dati prednost prirodnoj kozmetici (kokosovo i bademovo ulje, aloja vera i sl.). Savjetujem da izbjegavaju izlaganje jakom suncu, hemijske pilinge, jaku i tešku šminku. Poželjno je da nanositi zaštitne kreme za lice i da unose dosta vode”.