Početna Izdvajamo DIREKTOR HAYAT PRODUKCIJE NIKAD NIJE OVAKO ODGOVORIO NIJEDNOM FINALISTI ZMBT SHOW-a! Šta...

DIREKTOR HAYAT PRODUKCIJE NIKAD NIJE OVAKO ODGOVORIO NIJEDNOM FINALISTI ZMBT SHOW-a! Šta će sad biti? (VIDEO)

Poslije četiri godine pjevač i direktor su se sreli, otvoreno porazgovarali o svemu što je bilo, ali i što bi moglo da bude. Razgovor je trajao oko sat vremena, a mogao je i duže, ali je finalista ZMBT 3 morao krenuti na dogovorena gostovanja po medijskim kućama.

Kenan Tucić sigurnim koracima sa najboljim mogućim rekvizitima – pjesmama i spotovima, vratio se na najbolji mogući način na muzičku scenu, koja mu je, priča nam, mnogo nedostajala jer mu je ona prva i najveća ljubav.
Ruku na srece, i on je falio bh. sceni, a najbolje je to potvrdio i opisao Ahmed Švrakić, direktor Hayat Produkcije, nakon što je Kenan objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je napisao: “Kaže Hayat uvjek si dobro došao u naš zagrljaj. Pa nisam ni mislio drugačije. Ahmed Švrakić moj dobri me ugostio malo”. Uz ovu objavu stavio je link svoje nove pjesme ‘Ne ruši mostove’, a onda se oglasio i Švrakić.

“Dragi moj Kenane, moje je zadovoljstvo što si ti dio naše Hayat produkcije jer sve ono sto radiš ima smisla i tvoja muzika samo je pokazatelj tvoje velike ljubavi prema njoj, a siguran sam da na tebe čeka jedna zvijezda na ovom našem estradnom nebu”.

Kenan mu se na ove divne riječi zahvalio, a njihova fotografija ubrzo je dobila brojne lajkove i komentare podrške za obojicu, ali i za zajedničku saradnju koja je već počela.