Početna Izdvajamo DIREKTOR HAYAT PRODUKCIJE NIKAD NIJE OVAKO ODGOVORIO NIJEDNOM FINALISTI ZMBT SHOW-a! Šta...

DIREKTOR HAYAT PRODUKCIJE NIKAD NIJE OVAKO ODGOVORIO NIJEDNOM FINALISTI ZMBT SHOW-a! Šta će sad biti? (VIDEO)

DIJELI

Poslije četiri godine pjevač i direktor su se sreli, otvoreno porazgovarali o svemu što je bilo, ali i što bi moglo da bude. Razgovor je trajao oko sat vremena, a mogao je i duže, ali je finalista ZMBT 3 morao krenuti na dogovorena gostovanja po medijskim kućama.

Kenan Tucić sigurnim koracima sa najboljim mogućim rekvizitima – pjesmama i spotovima, vratio se na najbolji mogući način na muzičku scenu, koja mu je, priča nam, mnogo nedostajala jer mu je ona prva i najveća ljubav.
Ruku na srece, i on je falio bh. sceni, a najbolje je to potvrdio i opisao Ahmed Švrakić, direktor Hayat Produkcije, nakon što je Kenan objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je napisao: “Kaže Hayat uvjek si dobro došao u naš zagrljaj. Pa nisam ni mislio drugačije. Ahmed Švrakić moj dobri me ugostio malo”. Uz ovu objavu stavio je link svoje nove pjesme ‘Ne ruši mostove’, a onda se oglasio i Švrakić.

“Dragi moj Kenane, moje je zadovoljstvo što si ti dio naše Hayat produkcije jer sve ono sto radiš ima smisla i tvoja muzika samo je pokazatelj tvoje velike ljubavi prema njoj, a siguran sam da na tebe čeka jedna zvijezda na ovom našem estradnom nebu”.

Kenan mu se na ove divne riječi zahvalio, a njihova fotografija ubrzo je dobila brojne lajkove i komentare podrške za obojicu, ali i za zajedničku saradnju koja je već počela.

DIJELI

1 KOMENTAR

  1. Hello. Very interesting article but it’s hard to find senzacija.ba in search results.

    You are out of google’s top ten, so you can’t expect big traffic.
    You need high quality backlinks to rank in serps.
    And you can get them for free, just search in google:
    fasrixo’s tools

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime