Početna Izdvajamo MARTOVSKI LADIES IN: Čarolija uz bajku iz djetinjstva

MARTOVSKI LADIES IN: Čarolija uz bajku iz djetinjstva

Žene su obilježile historiju na dubok, revolucionaran i moćan način, te su promijenile svijet svojom harizmom, požrtvovanim radom, ambicioznošću i upornošću

Sinoć (20.03.) s početkom u 19 sati, u najvećoj pozorišnoj kući, u glavnom gradu naše zemlje održalo se još jedno druženje za dame, Ladies In by Jana.

Elegantne dame, dolaskom u ovaj Hram kulture, dočekane su pićem dobrodošlice, te su uživale u ukusnim kulinarskim specijalitetima, koji su upotpunili ovaj svečani događaj.

Nakon lagane zakuske i ugodnog druženja oko 350 pripadnica ljepšeg spola uputilo se ka sali Narodnog pozorišta. Uslijedio je kratki govor organizatora projekta, a najsretnije dame nagrađene su posebnim poklonima prijatelja projekta. Ostale zvanice su, po završetku predstave, također dobile poklone.

Ove večeri, organizatori su predstavili i posebnog prijatelja projekta BIO Zone, čiji je ambasador Tomislav Cvitanušić poslao značajnu poruku gošćama. Pričao je o zdravim navikama i svom putu transformacije u ovo što je danas.

ladies.ba