Početna Izdvajamo U PREPUNOM TROPICS-u GORI BEND PROSLAVIO TREĆI ROĐENDAN!

U PREPUNOM TROPICS-u GORI BEND PROSLAVIO TREĆI ROĐENDAN!

Iako je bila nedjelja, dan koji estradnjaci prespavaju zbog nastupa prethodne dvije noći, sinoć to nije smetalo brojnim pjevačima da se pojave u Tropisc-u na trećem rođendanu sarajevskog Gori benda.

Od 21 h muzičari, pjevači, mediji i prijatelji počeli su da pristižu u club na Dobrinji, a Danijel Džafić i Enes Terzo dočekivali su ih sa širokom osmijehom.

Među prvima se pojavio, jedan od najvećih profesionalaca među estradnjacima, Adis Škaljo sa suprugom Amrom, a potom su pristigli i Almir M & Tribun bend, Faruk Duran, Emrah Emšo, Dunja Fazlić sa Verenom Cerovinom, Alem Bajrović i mnogi drugi.

Čim su svi pozvani stigli, Danijel i Enes su počeli svirku, a onda su prozivali jednog po jednog kolegu da otpjevaju po pjesmu. Ova rođendanska svirka potrajala je do kasno u noć, a momci iz ovog benda istakli su da su prezadovoljni što su se svi odazvali njihovom pozivu i što su ispunjena njihova očekivanja.

Rođendanske želje su bile da snime još pjesama, da budu sve bolji i popularniji i da nastave da obilježavaju ovakva rođendanska slavlja.

Kako je bilo pogledajte ispod u našem videu, ali i u galeriji.

Foto: Adis Kadić